ruda1991
Fanka BB :)
A ja się dzisiaj wyspałam jak nigdy od 24 do 10 rano z 1 przerwą na siusiu
Rewelacja
U nas tez będzie Jaś
Mąż wybierał bo ja miałam wybrać dla dziewczynki.... I też nie wszystkim się imię spodobało a najbardziej mojej babci która stwierdziła że ona do niego tak mówić nie będzie bo każdy Jan to alkoholik

na co mój mąż jej odpowiedział ze w takim razie wcale nie musimy do niej przyjeżdżać z dzieckiem jak jej sie nie podoba ( trochę ostro ale podziało bo już nic nie mówi)
Znalazłam na allegro fajna ofertę na biustonosze do karmienia, właśnie zamówiłam dam znać jak przyjdą bo ccena 21,90 zł za 2 to śmieszne pieniądze, nawet jakby się okazały badziewiem to nie będzie mi szkoda
90D-2 SZT. BIUSTONOSZ STANIK DO KARMIENIA BAWEŁNA (4557913816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dodaje link, może akurat którejś się przyda, sprzedawca ma też inne rozmiary
U nas tez będzie Jaś

na co mój mąż jej odpowiedział ze w takim razie wcale nie musimy do niej przyjeżdżać z dzieckiem jak jej sie nie podoba ( trochę ostro ale podziało bo już nic nie mówi)Znalazłam na allegro fajna ofertę na biustonosze do karmienia, właśnie zamówiłam dam znać jak przyjdą bo ccena 21,90 zł za 2 to śmieszne pieniądze, nawet jakby się okazały badziewiem to nie będzie mi szkoda
90D-2 SZT. BIUSTONOSZ STANIK DO KARMIENIA BAWEŁNA (4557913816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dodaje link, może akurat którejś się przyda, sprzedawca ma też inne rozmiary
). Tu więcej info
Teraz ma więc "Jacka", "Brata Jacka" i 3 poduszki jaśki z którymi śpi i to jego nieodłączny pakiet:-)