reklama

Październik 2014

ja mojej teściowej też nie widuje często bo 3 góra 4 razy w roku ale mój mąż stwierdził ze teraz jak leżę to jest potrzebna . Ja jak powiedziałam że będzie miła wnuczka Jasia to taka minę zrobiła jakbym jej największa krzywdę w życiu wyrządziła;-((((

reklama
AAAA:wściekła/y: czy któraś z Wam ma pocztę na onecie i wie gdzie teraz jest WYLOGUJ? Normalnie za każdym razem jak coś zmieniają to ciśnienie mi skacze. Ja teraz w miejscu wylogowywania mam jakąś płatną opcję Poczta Plus:wściekła/y:

Edit: ok, znalazłam :)

Ostatnia edycja:
i to był błąd ale tylko teściowa tak zareagowała mój tato moja babcia byli wzruszeni bo w sumie zawsze mówiłam ze jak będzie synek to będzie Jasiu a ni brałam pod uwagę że Jan miał na imię ojciec mojej babci i mojego taty jakoś o tym nie pomyślalam a ich to bardzo wzruszyło

Dzień dobry Mamusie, ale dużo napisałyście to fajnie bo było co czytać do kawki:)
Postanowiłam zmusić się dzisiaj do jakiejś roboty i zabieram się za sprzątanie, co prawda nie ma tego dużo bo mój we wszystkim mnie wyręcza. Ale wiecie jak chłopy wycierają kurze czy myją podłogi :)

Cyntia jak ucho? Lepiej już?

Magda, dziękuję za info :) Pomyliło mi się z numerem miesięcy, sama pracuję na stanowisku kierowniczym i mam caly HR w małym paluszku. Tylko że ostatnio zamiast mózgu mam jajecznice i może stąd 8+3 wyszło mi 12. Masakra :-)
Jak wylądowałam na zwolnieniu w kwietniu, zapłaci mi tylko £87 za tydzień, wpadłam w taką furie, że myślałam że ich rozniose. Według polityki firmy powinnam dostać 100% za pierwsze 4 tygodnie( patrzą na długość pracy dla nich) a później płacą mniej. No ale oczywiście właściciel firmy tak zakrecił, że wyszło na ich.
Tak to już jest, jesteś cacy jak nie pytasz o swoje.
A Ty nastrasz ich sądem i powiedz, że to jest dyskryminacja kobiety w ciąży. Daj znać jak Ci poszło.

Co do hemoroidów, ja w pierwszym trymestrze miałam taki problem, że myślałam iż oszaleje. I polska polożna kazała mi myć tylek po każdej wizycie w toalecie i smarować miodem. Wiecie że pomogło, nie od razu zajęło to z miesiąc.

Dziewczynki z Uk, ale Wam zazdroszczę tego własnego domku, mieszkania. My ciąge wynajmujemy, może zdecydujemy się na kupno za rok jak wrócę do pracy. Ciągle nie jesteśmy pewni czy chcemy tu zostać, chociaż nie wiem czy po 9-10 latach odnalazłabym się w Polsce.

Mroczko jak sie czujesz?

Judy nie doczytałam, gdzie Ty mieszkasz? Normalnie to jak Cię w pracy traktują jest nie do przyjęcia. Mi też nie chcieli dać urlopu, bo musiałam dziewczyne wyszkolić na swoje miejsce, a to manager szedł na urlop( jestem jego zastępca), a to coś tam. Nawet próbowali tylko mi zapłacić za nie wykorzystany czas, bo przecież to mój obowiązek było tam siedzieć non stop. No ale ich postraszyłam i jakoś dali mi ten urlop.
Uważam że powinnaś złożyć skargę, czy nawet znaleźć jakas firme która wzięłaby sprawe do sądu, tak ze Ty nie musiałabyś nic robić. I myślę że warto, bo traktują Ciebie bardzo źle a pewnie do pracy tam nie wrócisz.

Ok zmykam sprzątać

reklama
Wróciłam z zakupów. ..ledwo. Wogole to chciałam sie poskarzyc ze mi trochę stopy spuchly :/ niepotrzebnie zalozylam skarpety z mocnym sciagaczem bo teraz mam nad kostka wglebienia jak w rowie Marianskim...leżę z fuflami do góry i pije cole - wasze zdrowie ! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry