reklama

Październik 2014

Witam dziewczynki :)

Widze ze cos dzisiaj w nocy wisialo w powietrzu,bo ja tez zle spalam. Non stop na siku,brzuch mnie bolal az musialam sobie nospe wziasc bo juz mialam dosc.

Hehe nawet widze ze ze sniadaniem mamy podobnie. Zjadlam kanapke,popilam herbatka i wzielam sie za 7days'a. A z ta cola juz mi narobilyscie ochoty,mam w lodowce chyba zaraz sobie naleje.

Ale mnie w pochwie kluje,masakra jakas. Mam przykazane od mojego ze dzis mam nie rodzic bo pojechal w delegacje z pracy i w razie czego nie dalby rady wrocic,wiec dzis musze nozki zaciskac hehe:-D

reklama
Pscolka- sprawę bym wygrała i musieli by mi zapłacić za czas kiedy nie pracowałam a powinnam. Szefowa mówi ze to tylko pismo ze wypowiada nam tego klienta ale jak byśmy przegrali przetarg to i mojemu P i mi po macierzyńskim da cos innego. Tylko ta firma mnie juz tak drażni ze nie wiem czy chce. Moj P to sie nawet ucieszył bo w tej drugiej firmie dobierze pracy i bedzie miał spokoj a ja zawsze moge wrócić do poprzedniej roboty wiec nie bardzo sie martwię jedynie mnie irytują ;) nie chciałam zmieniać pracy w ciazy ale po macierzyńskim mnie nic przy nich nie trzyma :)

Katinka - kciuki za dzisiejszą wizytę :)

Judy - dokładnie tak zróbcie, a co :)

Co do otwierania worka, to na tej grupie fb 3 już urodziły i czwarta będzie lada chwila rodzić :tak:

Z uchem lepiej. Boli, ale z takim bólem to już da się funkcjonować. Na wieczór zmierzylam temperaturę. Wszędzie ok, a w uchu 37,8 - a mąż jaki zdziwiony, wcześniej chyba nie do końca mi wierzył.

Na noc troszkę poschizowalam. Zmierzylam małemu tętno - dochodziło do 159. A zmierzylam, bo czułam, że coś jest niespokojny. Nie wiem co tak mogło na niego zadziałać. On ma przeważnie ok. 135 i niżej.

KTÓRA ĆWICZY NA PIŁCE? Też bym chciała. Może dzisiaj coś pokombinuje.

ja też dziś nie spałam całą noc...jestem wykończona wczoraj odebrałam wyniki i jeszcze na koniec przyplątały się mi bakterie i leukocyty w moczu;-((((a do tego moja teściowa z wielką łaską jutro przyjeżdża i już mam takie nerwy że szkoda mówić. nie wiem jak z nią wytrzymam

hej kobietki
wczoraj uslaliłam z moja gin termin wstepnie 6 pazdziernika będę miała cc :)
córeczka nie nalezy do dużych- jest idealna- wazyła 2600-2800 wiec do 3,5 kg max będzie wazyła:)
także teraz czekamy:)

Cześć mamusie!!!
Ja mam huśtawkę, taką jak ta na fotce więc odpuszczam leżaczek.

Dzisiaj mam wizytę, ciekawa jestem jaki duży jest już mały. Boję się troszkę czy dam radę sn bo coś czuję że mały duży będzie. Znajomaza rodziców zapytała się na kiedy mam termin, poleciała gdzieś i po powrocie mi powiedziała że urodzę 8 bo jest pełnia :eek:
Czy wy wierzycie w takie rzeczy, ja bardzo bym chciała tego 8.

Mam taka sama :D

reklama
Cyntia85 ja mam piłkę i codziennie z10-15 min kręcę kółeczka czasami zastępuje mi koło ławy zamiast fotela łatwiej z niej sie wstaje jak dla mnie .... Swietnie przygotowują mięśnie na porod .... Rjoanka dzieli nas tylko 5 dni różnicy i tez wejdę w 38 tydzien :-). Ania1978 to współczuje teściowej jak to dobrze ze ja swoją widzę raz na pół roku :-) strasznie lubi mieszać i jest męcząca. Czarna85 tez mi sie głupoty śniły dzis ze urodziłam i karmiłam piersią a mała traciła na wadze i znikała w oczach a jak naciskałem na piersi to był pokarm takie pierdoły ze czasami myśle skąd takie coś sie bierze w głowie ....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry