reklama

Październik 2014

katinka - no jak się wali to hurtowo, jestem w stanie w to uwierzyć, ale miło ze strony mechanika to rzadko się zdarza:tak:

No to teraz coś żeby było jeszcze śmieszniej. Mój pojechał tym Clio do pracy i po pracy miał podjechać do mechanika a ja go odebrać. Wsiadłam w taty auto co nam pożyczył i pojechałam. Podjechałam na warsztat i oczom nie wierzę. Na kanale stoi drugie auto taty. Pytam co się stało a mechanik w śmiech, jak pani pojechała to po chwili tata z autem wrócił bo wszystkie kontrolki zaczęły świecić i nie wiadomo od czego...

Nie do uwierzenia!!! 4 samochody. Mój nie mógł ze śmiechu.

A co do mechanika to nasz nadworny mechanik i zawsze możemy liczyć na szybką interwencję, ha ha ha!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Judy- albo zawsze ktos na prezent moze kupić taki bujaczek i pomysł z głowy:)

Justine- trzymaj sie... Ja dzisiaj swojego wykorzystałam do masażu pleców - tez mi pękają, zawłaszczać miedzy lopatkami, ale czuje ulgę po takim masowaniu. Ja mam taka duza piłkę jak na pilates i sobie codziennie na niej troche siedze a ramiona opieram o kanapę, zawsze to troche odciaza plecy

Katinka- normalnie komedia... :) z dwojga złego dobrze ze sie teraz zepsuły niż jakby mieli Cie juz rodzącą zawozic na porodowke:)

Pscółka- ja wkoncu zrobiłam sałatkę i wyszła bardzo smaczna: składniki: zapuszkowany T., mała kukurydza, cebulka, papryka czerwona (1/4szt) i troche żółtego sera startego na najdrobniejszych oczkach- majonez i pieprz odrobina soli - pychotka:)

Dzień dobry ........ Grr........ To była moja chyba najgorsza noc :-(((( mimo ze oczy mi sie zamykały niemoglam zasnąć o 1 w nocy jakoś udało sie co chwile czułam ucisk na pecherz mimo tego wcale tak niebyło ... I tak co pół godziny i cały czas boli mnie brzuch tak jak na okres .... Oj dziewczyny czuje ze sie szybciej rozpakuje ... Zauważyłam rownież większa ilośc wydzieliny jeszcze czop mi nie odszedł ... (Może niebawem)No i sie obudziłam po 4 godz snów i kicha ..... :-((((; Marika29 witaj w klubie przyjdziesz ze szkoły zdrzemnij sie jeszcze miłego dnia ci zycze. Garmelka ta sałatka z tuńczyka hm.... Narobiłas mi smaka tez zrobię .... Ost cały tydzien jadłam tylko pasty jajeczne takiego miałam smaka juz mi wychodzą bokiem :-)

Ostatnia edycja:
mroczko czop z krwią czy bez?

Ehh też miałam ciężką nockę, młoda znowu musiała zejść ciut niżej i moje spojenie znowu tak boli że miałam problem z pójściem do toalety i z przekręcaniem się na boki. A dzisiaj wizyta u gina i ja nie wiem jak wdrapię się na samolot:/ Masakra jakaś:(

Mroczko witaj w klubie!!!

Ja od wczoraj mam kryzys...było wszystko fajnie aż nagle zaczęło mnie mdlić :/ napilam się herbaty i nic, zaraz pojawił się ból brzucha taki na okres ( myślałam ze zapomnialam jaki to ale nie zapomina sie), zaczął promieniowac na krzyż, delikatne rozwolnienie i okropny bol głowy jak przed chorobą. No i ja niby taka hej do przodu wpadłam w panikę, ze torba nie dopakowana, ze pokoik nie gotowy, ze nie wysprzatalam mieszkania i pierogów nie ulepilam ;) Zmierzylam ciśnienie i było podwyższone nie wiem czy to efekt płaczo-stresu czy faktycznie ból był objawem wybicia ciśnienia, nie wnikam. Brzuch twardy jak skała. Obudziłam się o 6, głowa wciąż boli, ale tylko ona. Czuje sie jakas zdolowana, jeszcze poklocilam sie z moim Ł. w jego urodziny :(

Kotulcia ja miałam wczoraj duży problem żeby wejść na samolot :-D a jeszcze większy żeby zjeść.

Mroczko raczej z drzemki nici. Mam pełno prania. A po szkole mamy dzisiaj zajęcia Zumby Kids. Moje dziecko się zapisało a że m nie ma to ja muszę ją zaprowadzić na zajęcia :-/

katinka - haha zmówiły się te Wasze samochody:-D, ale jak teraz podreperujecie to będzie w czym wybierać na jazdę do porodu;-)

garmelka - oj tak, jestem sobie w stanie wyobrazić że pyszna:tak:. U mnie poszło na kanapkach z ogórkiem konserwowym, pieprzem i odrobiną majonezu:-D

Mizzah - a rano jak ciśnienie?

reklama
katinka - haha zmówiły się te Wasze samochody:-D, ale jak teraz podreperujecie to będzie w czym wybierać na jazdę do porodu;-)

garmelka - oj tak, jestem sobie w stanie wyobrazić że pyszna:tak:. U mnie poszło na kanapkach z ogórkiem konserwowym, pieprzem i odrobiną majonezu:-D

Mizzah - a rano jak ciśnienie?

Dobre 124/68 więc ok. Ale czuje się jakbym wróciła z całonocnej imprezy :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry