Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Garmelka sama nie wiem jak i po czym ona to oceniła ze czop już blisko. Może go gdzieś tam widziała bo wziernik wsadziła i zagladala do środka. Sama nie wiem. Nie lubię kobity i nie ufam jej więc wiele też z nią nie gadam. Uznaje ze ide do niej tylko po L-4
O to właśnie nasz leżaczek :-) póki co młoda wsadza lalki i buja. Śpiewa kołysanki :-) mam nadzieję że będzie tak siostrę zabawiała. Dzisiaj stwierdziła że żadnych bajek dla dzidziusiow to ona nie będzie oglądała. Aurelka ma oglądać to co ona ;-)
Dziewczyny powiedzcie z doświadczenia czy taki bujaczek /lezaczek jest praktyczny/przydatny. Widzę że co druga kupuje a ja wcześniej o tym nie myślałam bo niby po co? Nie wiem za bardzo czy jest przydatny i czy się nie zacząć rozglądać. ..
Ja mam hustawke z fisherprice z melodyjkami zabawkami I projektorem ale to dostalam w spadku od rodziny. I kupilam zwykly lezaczek z tymi wibracjami I obrecza na zabawki bede mala tam wkladala tak pomyslalam ze jak bede sprzatac czy gotoeac zabawi sie soba. Moze sobie nawet spac w niej . Wstawialam juz wczesniej zdj ale wstAwie jeszcze raz. Kupilam go na promocji w asda za 15£ az zal bylo nie kupic
U nas przy starszej się przydał. Lubiła poleżec sobie. Wtedy mieliśmy taki zwykły pożyczony. Potem jak dietę rozszerzałam po 4tym miesiącu to karmiłam ja w nim bo jeszcze nie siedziała w foteliku do karmienia.
Chcialam sie pochwalic ze moja ciocia chociaz bardziej jak siostra nieduza roznica wieku dzis urodzila coreczke I jak tak zobaczylam jej zdj to az mi lzy poplynely ze ja za miesiac bede tulila swoje
justine - trzymaj się tam, dobrze że masz wsparcie.
judy - oj tak, szklana ława to masakra. My złożyliśmy na czas jak dzieciaki małe, ale potem pewnie wróci.
kaśku - tak leżaczek przydatny, bo od pewnego momentu dziecko nie chce leżeć na płasko, a jeszcze za bardzo nie potrafi robić cokolwiek innego. Ja miałam tak że w salonie używałam jednego leżaczka i maty edukacyjnej, a w drugim pokoju innego leżaczka, czasem przenosiłam go do łazienki jak musiałam prysznic wziąć, a swoim pokoju Szymek leżał w łóżeczku i miał zabawkę podwieszoną za klips pod przewijakiem lub włączoną karuzelkę. Te bujaczki z Fisher Price do 9-11 kilo są ok, większej wagi nie trzeba bo jak dziecko już obraca się lub siada to bujaczek trzeba odstawić, bo za bardzo niebezpieczne zostawianie w nim dziecka.
Mam kupiona masę zabawek ale jeszcze brak mi bujaczka- lezaczka poczekam z tym bo w tej chwili nie jest mi to nie zbędne a jak kupie w grudniu to bedzie w sam raz jak mała bedzie miała tak około 6 tygodni. Liczę ze bedą wtedy u nas świąteczne promocje plus mam kupon rabatowy to moze uda sie wyrwać cos taniej.