reklama

Październik 2014

Cześć mamusie!!!
Ja mam huśtawkę, taką jak ta na fotce więc odpuszczam leżaczek.

Dzisiaj mam wizytę, ciekawa jestem jaki duży jest już mały. Boję się troszkę czy dam radę sn bo coś czuję że mały duży będzie. Znajomaza rodziców zapytała się na kiedy mam termin, poleciała gdzieś i po powrocie mi powiedziała że urodzę 8 bo jest pełnia :eek:
Czy wy wierzycie w takie rzeczy, ja bardzo bym chciała tego 8.

Załączniki

• 1410415608755.jpg
    1410415608755.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Kotulcia upssss moj błąd miałam napisać ze jeszcze nieodszedl juz edytuje i zmieniam :-))). Mizzah może to my otworzymy worek :-))) ja dzis sie oszczędzam musze tylko obiad ugotować i umyć lodówkę i tyle na tym .... Pogodzicie sie kochana ....

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!!!
Ale mi odbiło... Szok!

Wlasnie jem kanapki i popijam lodowatą coca-colą!!! :) cos mi sie w dekielku poprzestawialo, pierwszy trymestr normalnie:)

Mizah- skurcze tez miałaś? Ja wczoraj dostałam takie mocne (wprawdzie trwały bardzo krótko bo ok 5-10sek) ale jak to tak boli to niezłe wyzwanie sie zapowiada:)

katinka - moja położna mówiła że nie zauważyła zbieżności większej ilości porodów z pełnią, ale z burzami (zmianą ciśnienia atmosferycznego i owszem)

Generalnie to nadal jestem pełna podziwu. Ja zamykam stawkę a mam 33 tydzień skończony. Naprawdę nieźle się trzymamy na tych październikówkach.:tak:

katinka - moja położna mówiła że nie zauważyła zbieżności większej ilości porodów z pełnią, ale z burzami (zmianą ciśnienia atmosferycznego i owszem)

Generalnie to nadal jestem pełna podziwu. Ja zamykam stawkę a mam 33 tydzień skończony. Naprawdę nieźle się trzymamy na tych październikówkach.:tak:

:( a miałam już taką nadzieję... Zobaczymy! Jak dotrwam do października to 7 chodzę po schodach na czwarte pietro tam i spowrotem, może pomoże i urodzę tego 8.

Pscolka- ja jestem jeszcze po tobie :)

Dołączam do mamus co maja problem ze snem. Do pracy wstaje o 4 wiec i tak nie pospie. Do tego bolą mnie biodra i spojenie lonowe tak ze sie w nocy przez to wybudzam. Nie wspomnę o bieganiu do kibelka. Zasnąć moge ale jakość tego snu nie jest najlepsza. Budze sie zmęczona. A teraz w pracy wloke nogi... Oj cieżko mi.

Miał dzis przyjść chłopak za nas na zastępstwo na sobotę zobaczyc co i jak i nie przyszedł. Jutro mamy jechac do pl i w dupie mam co oni wymyśla ale ja i tak poszłam im na rękę bo chcieliśmy wole tez jutro a ze oni biedni nikogo nie maja to choć sobotę ( pracujemy raptem po 2h co to za problem dac komuś 4 h ekstra w tak dużej firmie ) jutro zadzwonię i zgłoszę szefowej ze go nie było ale dopiero jak bede w Niemczech ;) mam nie wykorzystane 3 tygodnie urlopu a tu problem o 2h robią . Mam ich dość. Jeszcze dali mi i P wypowiedzenia do 31.12 bo klient ogłosił nowy przetarg. Mnie i tak nie mogą zwolnić moj P ma tez inna prace. Sam fakt ze dali mi takie pismo mnie wkurza ... Cóż jak cis to pójdę na skargę do związków zawodowych i i tak bedą musieli mnie przyjąć . Pytanie tylko czy ja tego chce.

Katinka - super bujaczek :)

Mroczko - mi tez czop nie odszedł, ale lekarz mówił, ze nie zawsze odchodzi. Zresztą u mnie zawsze na opak wszystko jest. Ja nawet tą ciemna kreskę na brzuchu to mam taka slabiutka i nie od pepka w dół tylko od pępka w górę. Ja dziś dokoncze pakować torbe i umyje łóżeczko no i musze skoczyc do CH a tak to odpoczywam.

Garmelka - zimnaaaa colllaaa mmmmm marzenie narobilas mi ochoty. Były i skurcze ale minęły dosc szybko. Ojj zapowiada się. Bedziesz korzystać z zzo??

Pscolka - no wyjatkowo wytrzymałe egzemplarze sa wsrod Nas :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry