rjoanka gratuluję
za dwa dni też tak odetchnę 
Ja mam na dziś znów masę planów porządkowych, obym im podołała... Dzisiejszej nocy to chyba pobiłam rekord chodzenia do wc, prawie co godzinę
Zaczyna być to męczące, człowiek nawet nie ma jak się porządnie wyspać 
Aaa i do tego śniły mi się jakieś straszne robale które wychodziły z tyłka kota którego miałam
okropne to było! Robale wchodziły do naszych butów, wdrapywały się na łóżko, pod kołdrę, były po prostu wszędzie
Brrrr
za dwa dni też tak odetchnę 
Ja mam na dziś znów masę planów porządkowych, obym im podołała... Dzisiejszej nocy to chyba pobiłam rekord chodzenia do wc, prawie co godzinę
Zaczyna być to męczące, człowiek nawet nie ma jak się porządnie wyspać 
Aaa i do tego śniły mi się jakieś straszne robale które wychodziły z tyłka kota którego miałam

okropne to było! Robale wchodziły do naszych butów, wdrapywały się na łóżko, pod kołdrę, były po prostu wszędzie
Brrrr
w pierwszej ciązy albo nie zauważyłam, chociaż ciezko nie zauważyc tego, albo nie odszedł. teraz od dwóch dni mam zwiększoną ilośc upławów i to takich bardziej galaretowatych.
. Można się kręcić na piłce lub bez np. przy myciu zębów. Można kręcić kółka, ósemki a na stojąco podnosić jedną nogę od pięty do biodra włącznie (nie ruszając torsu i ramienia).
nameczylam sie, ale po wypiciu szklanki mleka troche zlagodnialo