reklama

Październik 2014

rjoanka gratuluję :tak: za dwa dni też tak odetchnę :happy:

Ja mam na dziś znów masę planów porządkowych, obym im podołała... Dzisiejszej nocy to chyba pobiłam rekord chodzenia do wc, prawie co godzinę :baffled: Zaczyna być to męczące, człowiek nawet nie ma jak się porządnie wyspać :wściekła/y:

Aaa i do tego śniły mi się jakieś straszne robale które wychodziły z tyłka kota którego miałam :szok::szok: okropne to było! Robale wchodziły do naszych butów, wdrapywały się na łóżko, pod kołdrę, były po prostu wszędzie :shocked2: Brrrr

reklama
Witam
Ja dzisiaj zaczynam 35 tydzień. Też łącze sie z wami w złym samopoczuciu. Jeszcze gardło mnie coś rano bolało. Dzisiaj wizyta kontrolna po pobycie w szpitalu. Mam nadzieję że rozwarcie sie nie zwiększyło, bo na to że szyjka stwardniala nie ma cudu ;-).
Mona fajnie że już wiesz kiedy przytulisz Maluszka.
Rjoanka to już gotowa jesteś na big day.

witam sie i ja :)

oczywiście standardowo dołączam do mamusiek średnio przesypiających nocki. Wczoraj po południu tak źle się czułam, że widziałam tylko jak mojemu m było mnie szkoda. Miałam taka zgagę że wymiotowałam, nie mogłam sie położyć na chwilę bo myślałam że mnie zjara w przełyku. :no:

ja za 3 dni zaczynam 39 tydz. masakra jak leci, te czekanie jest najgorsze, już nigdzie, prócz do szkoły małego się sama nie wybieram.

ciekawa jestem czy teraz mnie odejdzie czop:confused: w pierwszej ciązy albo nie zauważyłam, chociaż ciezko nie zauważyc tego, albo nie odszedł. teraz od dwóch dni mam zwiększoną ilośc upławów i to takich bardziej galaretowatych.

czas chyba na kawkę:-)

cyntia - czyli na fb odeszły te "wyrywne", a te spokojne zostały na BB:-D. Można się kręcić na piłce lub bez np. przy myciu zębów. Można kręcić kółka, ósemki a na stojąco podnosić jedną nogę od pięty do biodra włącznie (nie ruszając torsu i ramienia).:tak:

rjoanka - już?:szok: jak to zleciało a magnez odstawiłaś, czy co w końcu z ginem ustaliliście?

Hej,

ja dzis mimo wzglednie dobrej nocy, jakos dziwnie sie czuje i sama nie potrafie opisac jak :baffled:

Cyntia
- ja nadmuchalam moja pilke ze 3 dni temu i wieczorami jak juz malego poloze spac, siadam i sobie skacze, krece sie - rozluznia mnie to i daje odpoczynek plecom - nie mam jakiegos specjalnego zestawu cwiczen. No i psychicznie nastawiam sie na robienie tego w szpitalu :-p

ania - wspolczuje wizyty tesciowe, ja na sama mysl, ze po porodzie wypadaloby ja zaprosic (miszka w Szkocji) dostaje gesiej skorki. W akcie dobroczynnosci powiedzialam E, ze moze na swieta niech przyjedzie ale pewnie tak nie bedzie (oby ;-)). Ja to jej nawet imienia corci nie mowie, bo zaraz calaaaaa rodzina bedzie wiedziala. Ostatnio nawet wyskoczyla z imienie Ola (nie wiem skad jej sie wzielo )

rjoanka - gratki z okazji 38 tygodnia !!!!

martina - ja wczoraj tezchyba pierwszy raz mialam taka porzadna zgage i to po obiedzie...jadlam go i wiedzialam, ze mnie bedzie palic jak nic :crazy: nameczylam sie, ale po wypiciu szklanki mleka troche zlagodnialo

Jak ten czas leci !!!!! dopiero co test robilam i pamietam jak dzis , ze pierwszy wyszedl negatywny i tak czekalam. Ja tez terminowo jedna z ostatnich widze. W piatek koncze 34 tydzien.... ale chcialabym ten 37 i wreszci mezula wykorzystac troche :-p bo poki co przy krotkiej szyjce sie balam, chco lekarka w PL nie powiedziala , ze nie mozna ;-)
Faktycznie trzymamy sie mocno, w zeszlym roku u nas na czerwcowka, pierwsze dzieci pojawily sie 16 maja :)

gosiak mnie ogólnie mleko też jako tako pomaga, ale wczoraj normalnie nic nie pomagało, dopiero minęło trochę czasu, popijałam wodę, potem mleko i pojadłam migdałów i jakoś przeszło na tyle żeby móc funkcjonować. oczywiście teraz zgagę tez mam:crazy:

ja tu pisze też że trzeba wziąć się za męża, ale jak wieczorami tak już źle się czuję że jak tu mieć ochotę na cokolwiek.

reklama
Byłam dzisiaj w biedrze i kupiłam płyn do prania kolorów lovela, były jeszcze proszki do białego i kolorów 1 , 8kg wszystko za 11, 99 ! Także mega tanio- normalnie to one kosztują dwa razy tyle. Nie wiem czy to tulko u nas czy w każdej biedrze- opłaca się zajrzeć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry