Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
martina - co racj to racja, lepszy taki domowy ;-) mi pomogl bo mialam go chyba we wtorek, to w srode jechalam do szpitala bo juz skurcze mialam, no ale za rzadko ;-)

mroczko- ja dzis mam tortelini plus sosik ala carbonara (szyneczka, cebulka i pieczarki podsmazone dodalam smietany, tartego sera i natke pietruszki )
Mizaah- ten lezaczek jest super ! sama na niego polujenaprawde dobry wybor !
atu -a co pani z recepcji do Twojej wagi !!! nie przejmuj sie kompletnie !
magdalenka - a kupiliscie dom w uk, czy wynajmujecie nowy ?? chociaz pisalas o plytkach wiec chyba kupiliscie ?
renisus - tak szybko na wywolanie ?? 2 dni po terminie ?? fajnie ;-) u mnie jakos dluzej czekalam tzn. to nawet wywyoalnie nie bylo a masaz szyjki ... doczytalam : wiec pewnie ciaz wiekszego ryzyka stad takie decyzje
u mnie tez ekipa polozniczo - szpitalna super mila, zachwalalai wrecz, ze Polsi bardzo dokladnie sluchaja co sie do nih podczas porodu mowi i lubia z nami wspolpracowac
pscilka - to ja butow nie mam jak zawiazac, bo mi noge wypycha do gorydzis sie nameczylam jak nie wiem. hahahah czyli dobrze ulozna
![]()
Cześć dziewczynki, ale produkujecie ze ciężko Was nadrobić:-)
Miałam 8 stron do nadrobienia he he
Renisus:
Powinni Ci płacić pierwsze 6 tygodni 90% twojej normalnej wypłaty potem przez 33 tygodnie £138.18 ! Ja właśnie walczę z moja firma bo byłam na zwolnieniu od 3 miesiąca przez zagrożona ciaze. I oni ustalają sobie swoje chore zasady! I chcieli mi płacić &117.17 tygodniowo! Bo wyliczyli mi macierzyńskie z chorobowego! Byłam w Citizen Advice i powiedzieli ze nie moga inaczej płacić! Ani funta mniej niz jest ustalona państwowa stawka! Teraz znowu musze iść do CA bo pierwsza wypłatę z SMP wypłacili mi po &138,18x4, tylko ze zapomnieli ze pierwsze 6 tygodni maja płacić 90% !
Mam juz dość walki o kasę z tymi deb....mi!
Magdalenka9191:
A robiłaś badanie na GBS ?
Jesli tak to placilas?
Ja bede miała pobierany wymaz 22.08 to będzie początek 37 tygodnia! Pytałam położna o to bo sie troszke wystraszyłam ze moge miec! Najlepsze ze to takie ważne a jak nie zapytasz to nic Ci nie powiedzą!
Współczuje przeprowadzki, ja juz po! Dwa tygodnie po przeprowadzce i juz prawie dom ogarnięty ale jeszcze pokój małego do ogarniecia,
w piątek malowanie,
ale najgorsze przed nami! Pranie dywanow we wszystkich pokojach
(a mam ich 3 masakra) i na schodach a to juz nie lada wyzwanie! Ale naszczescie mam odkurzacz pioracy! Potem skrecanie mebli dla małego i dopiero bede prasować układać ciuszki!
4 dni miałam takie nogi spuchniete ze masakra! I jeszcze duzo pracy przed nami! Dopiero zaczynamy ogarniać pokój małego! Mam nadzieje ze zdążę.
Jeszcze 33 dni wiec musze zdążyć!
Cyntia:
Babcine sposoby sa najlepsze, na sucha patelnię wysyp sobie ryż lub kasze, (jest lepsza niz sól bo nie przelatuje przez poszewke) poczekaj aż sie nagrzeje i zawin w poszewke, taki oklad przyloz na bolące ucho:-) tylko uważaj zeby sie nie poparzyć, ma byc ciepły, nie gorący:-) wracaj szybko do zdrowia :-) współczuje, wiem jaki to bol, miałam wiele razy:-) i olejek kamforowy jeszcze sie sprawdza :-)
Atu:
Trzebabylo jej powiedzieć ze masz takie prawo bo jestes w ciazy! Ja bym jej delikatnie dowaliła zeby popatrzyła na siebie! Prostaki, najlepiej sie nie przejmować takimi deb....ami!
Ide robic placki ziemniaczane bo tak mi sie ich strasznie chce, mniam :-) i muffinki
bananowo-czekoladowe
Miłego dnia ciężaroweczki
w wyanjmowanym jak piszesz trzeba uwazac i tak naprawde to komus splacasz kredyt lub napychasz kieszen ;-) wiec obysmy tak kwiecien - czerwiec nast. roku mogli sie cieszyc jak wy