gosiak - ja o drugim dziecku nawet nie zdążyłam pomyśleć, a już byłam w ciąży

. To dopiero expres;-). Malowanie paznokci u stóp może tez pomóc w obracaniu dziecka. Fizjoterapeutka mówiła o pozycji jak do wiązania butów, jak dziecko zacznie protestować tj. kopać to wtedy trzeba dać mu luz, może za którymś razem zaczai, że ma się obrócić

, bo w ten sposób będzie miało więcej miejsca.
judy - nieźle

Jest w Tobie moc
cyntia - oj wiem jaki to ból, współczuję:-(, chociaż mnie to chyba hemoroidy bolały jeszcze bardziej niż ucho

. Co do próbek z gemini, to myślę, że dają to co mają. Jeszcze chyba ani razu nie skorzystałam, jak mi się uzbiera ich kilkanaście to oddaję poprzez tablice.pl
babina - faktycznie też dostałam smyczkę do smoczka, przy czym ja w obu kolorach

. Muszę jej poszukać, bo jak na razie nie mam innej. Kurcze a dzisiaj byłam w Auchan to mogłam kupić
garmelka - kolory smoczków można podać w mailu, zawsze mi to uwzględniali, a jak zapominałam to zawsze przesyłali kolory jak dla dziewczynki

, chyba im gorzej schodzą. Tak ja po przebudzeniu MUSZĘ zjeść śniadanie, co gorsza po porodzie wiem że będzie jeszcze gorzej, bo i w nocy jadłam przez jakieś pierwsze 3 miechy.
magda - to chyba masz dobry sen jak moja szwagierka
syla - niezły przypadek;-)
katinka - no jak się wali to hurtowo, jestem w stanie w to uwierzyć, ale miło ze strony mechanika to rzadko się zdarza
kaśku - szyjka w sam raz

. Super, że wszystko ok
renisus - oj ja już dawno miałam jakikolwiek sen, który pamiętam
mroczko - u mnie dzisiaj kapuśniak, ale taki mi wyszedł, że chochla stoi
atu - przegięła babka
magdalenka - robisz tyle ile możesz i to najważniejsze