reklama

Październik 2014

Madziu u mnie w Raciborzu, bo mam najbliżej. Jeszcze dopytam wszystko, bo każda położna co innego mówi ale ta wczorajsza była naprawdę konkretna. Ja wezmę parę podkładów na łóżko i paczuszkę poporodowych. Jak co. Mój najwyżej coś dowiezie.
Sale jedno albo dwuosobowe, maluszek cały czas jest przy mamie chyba że przebieranie i mycie ale wtedy idzie się z położonymi i one wszystko pokazują i myją. Jak mamy siły i jesteśmy w stanie oczywiście. Zobaczymy.
Mam nadzieję że trafię na tą babeczkę z wczoraj.

Syla to tak jest jęk się coś wali to wszystko po kolei. Ja w to nie mogłam uwierzyć i beczałam bo całą kasę wpakowaliśmy w remont i wyprawkę, mój się śmiał wieczorem i powiedział że da radę.

A jak przyjechałam do domu to miałam niespodziankę, trzy regały skręcone, piłkę gimnastyczną napompowaną i kuchnię posprzataną bo ja nie zdążyłam, :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dwupaczki :-)

Wczoraj pisalam ze czuje czkawke malego pod zebrami,na szczescie do wieczora mial chyba jeszcze ze dwa razy czkawke i to dosc nisko,gdzies przy kosci lonowej wiec sie uspokoilam :-)

Dzisiaj ide na wizyte na 15,ciekawa jestem jak tam moja szyjka.
W nocy obudzilam sie dwa razy przez dosc mocny skurcz,jeszcze tak nie mialam. Nawet obrocic sie nie moglam tak mnie bolalo,wiec tym bardziej ciekawa jestem,czy cos sie juz tam moja szyjeczka szykuje do skracania ;-)
Szczerze mowiac to juz bym chciala miec mojego Mikolajka przy sobie,bo juz mnie troszke meczy ten brzuszek i wszystkie dolegliwosci z nim zwiazane

witam :)

dzisiaj 10 więc mój wybrany dzień :-D ale jakoś nic nie zapowiada żeby się ruszyło, objawy jakie były takie są, w nocy nawet miałam mniejsze skurcze niż zazwyczaj więc chyba jeszcze poczeka mały

zaprowadziłam Filipka do szkoly, wypiłam mrożona kawkę i chyba poszukam coś na necie dla Filipka od młodszego brata:-)

piękna pogoda za oknem, więc może zrobię pranie i jakieś porządki, przed domem mam mały pas zieleni wiec może go ogarnę z chwastów itd. a nóż coś mnie ruszy :-p

ja niestety mogę pisac tylko z kompa, bo mam windowsa w tel i nie ma aplikacji bb :-( trochę to utrudnia

martina - oo widzisz dobrze, ze mi przypomnialas , bo mialam cos kupic Tymkowi od siostrzyczki...pewnie ksiazeczki jakies bo uwielbia ;-)

Ja wlasnie pomylam szafki w kuchni i drzwi , pewnie druga tura takich szorowac bedzie za 4 tygodnie :-D

Witajcie ciężarówki :-))). Cyntia na ucho z mojego doświadczenia i własnej głupoty na życzenie miałam zapalenie ucha i teraz małe przewianie lub zalanie juz kłuje lekarz polecił mi wlewanie do ucha na 10 min kwasu bornego i naprawdę pomaga spróbuj ... Ja dzis pospalam jako tako i tak jak wy w kibelka byłam z 10 razy wstawanie z łóżka to masakra Turlam sie jak paczek ... Wczoraj pod wieczór bolało mnie całe krocze :-(( az prominieniowalo do odbytu uczucie Jagbym miała kolek w dupie dosłownie tez tak macie ??? 20 dni mi zostało do konca ........ Tik...tak..... I nic narazie ....

Witajcie ciężarówki :-))). Cyntia na ucho z mojego doświadczenia i własnej głupoty na życzenie miałam zapalenie ucha i teraz małe przewianie lub zalanie juz kłuje lekarz polecił mi wlewanie do ucha na 10 min kwasu bornego i naprawdę pomaga spróbuj ... Ja dzis pospalam jako tako i tak jak wy w kibelka byłam z 10 razy wstawanie z łóżka to masakra Turlam sie jak paczek ... Wczoraj pod wieczór bolało mnie całe krocze :-(( az prominieniowalo do odbytu uczucie Jagbym miała kolek w dupie dosłownie tez tak macie ??? 20 dni mi zostało do konca ........ Tik...tak..... I nic narazie ....

ja już od jakiegoś dłuższego czasu mam duże boleści krocza,w klementynie i promieniuje na krzyż. dlatego ciągle zastanawiam się który dzień będzie tym sądnym ;-)

Hej Mamuśki, czy Wy też macie takie dziwne sny? No masakra jakaś, aż nie mogę uwierzyć jaką bogatą mam psychikę. Takie durnoty mi się śnią, że budzę się z potem na twarzy :(

reklama
Gosiak85 hehe No juz niedługo ..... :-))) Pomozcie co dzis macie na obiad bo ja juz Niemam pomyslu ?????? Pus ta glowa dzis. Renisus tak tez tak mam czasami takie durnoty mi sie snia ze niema co pisac :~)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry