Hej dziewczyny witam się nadal w dwupaku:-)
Domka ja miałam trydzień temu HBS robiony.
Kacha zadzwoń na oddział położniczy do szpitala i się dopytaj dokładnie. Mi się wydaje, że powinien być oryginał grupy krwi.
Gnagna – leukocyty to i ja mam non stop podwyższone, ale gin mówi, że w porządku. Glukoza w moczu też może się pojawić. Trzymam kciuki za wizytę &&&
Garmelka – ja również mam wilczy apetyt ostatnio
Magda6m – nie masz się czym martwić. Ja w nocy wstaję raz lub wcale. Mimo tego ,że piję mnóstwo wody. W nocy przebudzę się by się napić, ale do łazienki nie muszę iść.
Cyntia trzymaj się tam i wygrzewaj ucho.
Atagata mi się nie pokrywa termin OM z USG. Jest tydzień różnicy. Znam tylko jedną dziewczynę której się dokładnie pokrywały te terminy i rano tego dnia odeszły jej wody, a mały popołudniu był już na świecie. Wszystko jak w zegarku
Marrika popieram, że nowych leżaczków i huśtawek za bardzo się nie opłaca kupować. Trzymam kciuki za wizytę &&&
Ostatnio przez przypadek wylicytowałam kołyskę dla Lili za 65 zł z przesyłką, bo sprzedający wystawił ją przez pomyłkę w dziale zabawkowym akcesoria dla lalek – łóżeczka i kołyski, a ja szukałam łóżeczka dla lalek dla Oliwki. Kołyska i łóżeczko dla Lili wyniosło mnie 165 zł.
\Rzeczywiście Katinka ostatnio się nie pokazuje, może rozwiązuje worek Październikówek.