• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
Triny love czy jak to sie tam pisze nowy 350 dlatego bylam wsciekla bo to tylko 120 w kieszeni a tu takie cos,teraz dlatego kupie nowy bo te 120 zl mnie juz niezbawi a bede spokojniejsza:-)

Co do Katinki to faktycznie cos cicho siedzi albo glosno rodzi hehe ktoras zaczac musi:-p

Kacha ten mój leżaczek nowy coś ok 280zł więc mi się naprawę bardzo tanio udało kupić. I w dodatku na tablicy z mojego miasta. Karuzele też używana kupiłam. Nowa ze 180zł a ja wyhaczyłam w super stanie za 50zł :-D

Ten bujaczek co chce jakos mega drogo leci, sama nie mam pojecia czemu. Karuzele plus rogala kupilam za 130 a nowa karuzela 180 a rogal 160 tak wiec to mi sie udalo:-)

Co do geminy jestem zla! Ja tam wydalam 500zl i niccc nie dostalam:-( smutno mi teraz, zostalam olana jak nic! hehe :-D

Wlasnie mnie besio jak na okres boli buuu :-( a stasio raczkami i glowka szaleje :-)

Ostatnia edycja:
Wawka - ja tez chcialam 2 odchowac , aby maluchy mialy siebie, wyjsc z pieluszch. Mysle ze to strach bo termin sie zbliza ;)

Babina - my jak stwierdzilismy ze chcemy to od razu zaskoczylo, wiec o staraniach nie mozna tu mowic ;)

Magdalenka - tak jakmu mnie wyslali do konsultanta dali 2 dawki sterydow i funkcjonowac mam normalnie, i to robie. Niestety ja przed porodem juz sporo po terminie 2 dni chodzilam ze skurczami co 10 minu, jak dzwonilam do szpitala to tez tylko kapiel i kapiel. Fsktycznie pomagalo bo zasypialam w wannie, a na lozku wylezec nie moglam. Wiem co przezywasz i wspolczuje bardzo

Czarna - no wlasnie ani na tel ani na tablecie suwaczkow nie ma a to utrudnia ;) ja sie smiaam ze takie malowanie paznokietkow u nog to dobry sposob na rozwarcie :P

Nadmuchalam wczoraj pilke porodowa i od razu lepiej na plecach....jeszcze spacer z psem i moge sie klasc

Garmelka - ale prezenty Ci sprawili :D

Ułożylam rzeczy małej i zarwała mi sie szuflada w komodzie jutro moj P bedzie musiał mi to posklejać. Fakt ze napchalam tam na maxa. Jeszcze pokombinujemy i poprzekladamy rzeczy tak zeby juz nic wiecej nie zarwac. ;)

Nie poodpisuję nikomu, bo źle się czuję.
Dostałam antybiotyk na ucho (zapalenie ucha zewnętrznego), ale tak mnie boli to ucho i szczęka i trochę skroń, że płakać mi się chce. To i tak nie jest taki ból jak przy zapaleniu ucha środkowego (chyba).... Nie chcę brać leków przeciwbólowych. Jakoś dam radę :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry