• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
Mi tez nie wcielo ale zdarzyło sie ze cos mi aplikacja nie działała.

Czarna na jaki kolor malujesz?:)
Ja sie zastanawiam na którego sie na pediksa umówić żeby przed porodem sie wyrobić...

Mizah- wrzucaj fotę łóżeczka:)

Aha przyszła mi paczka z gemini dzisiaj- CYNTIA - tobie tez miala... Powiedz mi czy tez dostałaś próbki ziaji +40 i tabletki na menopauze gratis??? Hehe co za promocja:)

Garmelka po przejrzeniu zawartosci szafki padlo na flashy pink z astora ;) czyli ostatni powiew lata hi hi
Ufff sama nie wiem jak to zrobilam, malo mi kosc lonowa nie pekla :eek: mam nadzieje ze do nastepnego domowego pedicure synek pofatyguje sie wyjsc co by matce bylo lzej :D
Domka ja chyba mialam HBS i na pewno z krwi

Pszczolka mam napisane tylko ze grupe krwi i nie ma nic czy to musi byc orginal.

Co do tego HBs to mialam robione w marcu i tak samo WR a to te wyniki tez maja byc niby do szpitala ale nawet nie mam pojecia co to za badania:-p

Dziewczyny jak sie wpienilam. Wylicytowalam bujaczek za 230 zl i odbieralam go w pracy bo koles z okolicy no i szczesliwa chce go skladac i tak sie rozgladam czy wszystko jest i co widze? Brak tych zawieszek ktore dzidzia podziwia! !! Nooo. Ale sie zirytowalam! No ale mysle ze moze koles zapimnial i mu to pisze a on ze zapomnial ze one tam byly i on je dam komus bo jego dziecko siw nimi nie bawilo noszz. ... a ja dalam 230zl ! I mu mowie ze albo kupi zabawki albo z 50 zl taniej i sama cos kupie albo oddaje a on ze ma kogos kto go chce wie moge oddac phii to mu powiedzialam zeby sam go odebral a te ze ok ale zeby byl tak samo zapakowany jak go dostalam ehh aaa i jeszcze bateria w nim nawet nie dzialal nie moglam go sprawdzic! No zla jestem bo teraz minelo mi kilka aukcji z tym bujaczkiem i chyba kupie nowy bo juz nie mam sily do takich akcji:-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry