• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2014

reklama
Mi tez nie wcielo ale zdarzyło sie ze cos mi aplikacja nie działała.

Czarna na jaki kolor malujesz?:)
Ja sie zastanawiam na którego sie na pediksa umówić żeby przed porodem sie wyrobić...

Mizah- wrzucaj fotę łóżeczka:)

Aha przyszła mi paczka z gemini dzisiaj- CYNTIA - tobie tez miala... Powiedz mi czy tez dostałaś próbki ziaji +40 i tabletki na menopauze gratis??? Hehe co za promocja:)

Garmelka po przejrzeniu zawartosci szafki padlo na flashy pink z astora ;) czyli ostatni powiew lata hi hi
Ufff sama nie wiem jak to zrobilam, malo mi kosc lonowa nie pekla :eek: mam nadzieje ze do nastepnego domowego pedicure synek pofatyguje sie wyjsc co by matce bylo lzej :D
Domka ja chyba mialam HBS i na pewno z krwi

Pszczolka mam napisane tylko ze grupe krwi i nie ma nic czy to musi byc orginal.

Co do tego HBs to mialam robione w marcu i tak samo WR a to te wyniki tez maja byc niby do szpitala ale nawet nie mam pojecia co to za badania:-p

Dziewczyny jak sie wpienilam. Wylicytowalam bujaczek za 230 zl i odbieralam go w pracy bo koles z okolicy no i szczesliwa chce go skladac i tak sie rozgladam czy wszystko jest i co widze? Brak tych zawieszek ktore dzidzia podziwia! !! Nooo. Ale sie zirytowalam! No ale mysle ze moze koles zapimnial i mu to pisze a on ze zapomnial ze one tam byly i on je dam komus bo jego dziecko siw nimi nie bawilo noszz. ... a ja dalam 230zl ! I mu mowie ze albo kupi zabawki albo z 50 zl taniej i sama cos kupie albo oddaje a on ze ma kogos kto go chce wie moge oddac phii to mu powiedzialam zeby sam go odebral a te ze ok ale zeby byl tak samo zapakowany jak go dostalam ehh aaa i jeszcze bateria w nim nawet nie dzialal nie moglam go sprawdzic! No zla jestem bo teraz minelo mi kilka aukcji z tym bujaczkiem i chyba kupie nowy bo juz nie mam sily do takich akcji:-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry