reklama

Październik 2014

Jak robiłam któreś tam z kolei zamówienie na gemini to dostałam taka przypinke do smoczka, co się to niby do ubranka przypina i dziecko smoka nie zgubi. Niby fajne tyle ze różowe, więc jak dla faceta odpada :)

reklama
Babina/ a ja zamawialam poprzednio smoki na gemini i na zdjęciu były różowe a przesłali zielone - dopiero pozniej odczytałam ze kolory wybierane są losowo... Ale faktycznie ty dla chłopca różu nie dasz, ja dziewczynce zielony w sumie moge...

Oj czarna, jak ci zazdroszczę energii...spadek formy to eufemizm.

Ja też tylko z telefonu korzystam, co pewnie widac po jakości moich postow. Bo niestety polskie znaki i interpunkcja tracą na priorytecie :-(.
Cyntia, paracetamol mozesz. Tylko od razu dwa, tak na SR mówili.

Wzięłam paracetamol przed spaniem i nie pomógł. Masakra. Całą noc się budzę z bólem :( Teraz wzięłam znowu. No niech chociaż troszkę pomoże.
Pamiętam jak 2 lata temu na zapalenie nerwu nie pomógł mi pierwszego dnia ketonal. Brrrrrrr.

Co do tych próbek, to jest jakiś żal. Sorry, ale pakuje je jakiś debil ;) No chyba, że kogoś tam bawi pakowanie próbek kremów 50+ osobom, które zamawiają podkłady poporodowe, grzechotki itp? Już nie wspomnę o kwotach, na które robimy zakupy.

Rjoanka - też piszę z telefonu i no raz wchodzą wyrazy z polskimi znakami diakrytycznymi, a raz nie, ale co tam ;) sens da się wyłapać ;)

Kacha - to dużo dałaś. My za leżaczek z automatycznym bujaniem Bright Stars daliśmy 100 zł.

I znowu po spaniu... Moze z 4 godziny mi sie udało... Od 12 byłam 5 razy siusiu - jakieś rekordy bije.
Muszę isc zrobić sobie śniadanie bo z głodu nie zasnę:( tez tak rano macie ze jak sie budzicie to az w brzuszku burczy??

Garmelka witaj w klubie.
Ze 20 razy byłam w wc,po kazdym siku chce mi sie pic jakbym miała kaca,wiec butelke wody wypijam w nocy,do tego jak wstaje na siku to tak mnie boli brzuch ze boje sie ze nie dolece i zleje sie na podłoge.
Rano wstaje ze strasznym głodem.Wiec musze cos zjesc od reazu

Cyntia ojj biedna ty ja mialam zapelenie ucha srodkowego jak bylam dzieckiem nawet mamie nie mowilam ze jak bardzo boli dopiero jak zobaczyla zena poduszcze jest ropa to mnie spakowala i na pogotowie, pamietam ze to byla masakra ale ja od dziecka mowie ze nie boli tak mocno, nawet nie placze z bolu tylko z bezsilnosci jak cos boli juz tyle godzin. Moze posmarowac czym to uszko zeby je rozgzac? Hymm

Bujaczek juz oddalam i mam kase wiec kupie nowy:-D

Ja dzisiaj w nocy sikalam 5 razy plus 3 razy wstawalam bo moja kotka chciala wejsc, wyjs i znowu wejac...

Ja tez si budze glodna ale co gorsza od jakiegos tygodnia budze sie i mam mdlosci jak na poczatku ciazy, czasem jak zjem to mijaja ale czesem nusze isc do kibelka:-(

Taaaaaaak tylko u mnie to brzuszek łakomczuszek :) Burczy od rana a na widok smakołyków to jeszcze intensywniej.

Ja mam leżaczek tiny love jest spoko chociaz te wibracje zostawiają mocno do życzenia. Kolor czerwony. Pokażę foto ja sie5 ogarnę.

Fotke łóżeczka wrzucę jak go przystroje ;) bo na razie to takie samotne stoi.

Cyntia - wspolczuje bolu ucha, ja mialam raz i wystarczy :/

To ja dzis wyjątkowo sikałam ze dwa razy, ale przed snem to z 6 razy jak nic co 20-30 min. Pal sześć siku ale ten ból krocza rannnnnny jak to boli :(

Ostatnia edycja:
Cyntia a moze spróbuj okładów z soli?Ja młodej tak robiłam i pomagało.Grubą sól grzałam na patelni potem wsypywałam w woreczek lniany,u mnie to była poszewka od jaska i przykładałam za uchem.Do tego smarowałam jej olejkiem kamforowym i zatykałam ucho wacikiem.

reklama
Dzień dobry, hm...mam chyba głupie pytanie- jak chodze do lazienki w nocz tylko jeden raz lub wcale to cos moze byc nie tak?Jak czytam ile Wy razy latacie to az w szoku jestem.

a

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry