reklama

Październik 2014

Wawka- ty krzyczalas żeby Cię zabili, a ja chyba bede sie darła że pozabijam ich... :) tez mam niski próg bólu, dentyscie nie dam sie dotknąć bez znieczulenia (obojętnie co robi).

Ej zjadłam prawie cała milke orzechami :( niedobrze mi...

Jutro mam wizytę- znowu bede akrobatyke z golarka ćwiczyć:/ jezusie mam juz dosyc tych wygibasow...

reklama
Ja rodziłąm bez znieczulenia,suma sumaru z bólu mało co pamiętam,ale jak mnie szyli to nawet wydarłam sie na lekarza"***** piecze!!" wiec chyba nie bylo tragedi.

Wogule o bulu szybko sie zapomina.Rodziłam 10 godzin,teraz licze ze pujdzie szybciej

Mizzah: najlepiej nie myśleć o porodzie, bo każdy jest inny. Jedno wiem: jak się zacznie to już nie ma odwrotu i jakoś tak szybko leci. Ale jedno wiem: myślenie o tym, że się to robi dla dziecka pomaga :tak:

Garmelka: nie ważne co się krzyczy, byle krzyczeć. To bardzo pomaga :tak:

Domka: oj prawda, zapomina się o bólu.

Ja dziewczyny napisałam plan porodu i zaznaczyłam grubym szlakiem ze chce epidural .... Dziewczyny ja wiem ze niedam rady z bólem słaba jestem .... Ja dziewczyny przysnęło mi sie po śniadaniu i sie obudziłam o 13 ... Dzis umylam cała lodówkę , obiad zrobiłam i czuje sie wypompowana jakbym niewiem co robiła ...wypiłam 3 filiżanki herbaty z liści malin i powiem wam ze czuje taki w pobolewania brzucha jak na Zbliżający sie okres .... I bol w kroczu ... Teraz mi sie oczy kleją i bym przysnęła a jak pójdę spac to znów męczarnią

ja wizytę mam w sobotę...i też zastanawiam się buszu;-))))ale tylko skrócę bo mój gin sie wkurzaa jak jest całkiem gładko ...ostatnio na mnie się wydarł że przez to golenie nie ma żadnej ochrony ...

ania - chcialabym zeby moj gin tak mi powiedział :) wtedy mialabym w nosie to cale golenie, bo z męzem i tak żadnych harców nie robimy, więc wychodzi na to, że tylko dla doktorka sie tak poświęcam :-D

Alenie boli prawa pachwina no masakra jakas i do tego teraz mam mdlosci:-( jakos tak mo megaaa zle:-(

Co do znieczulenia ja jakos sie nie nastawiam zeby je miec no chyba ze bede juz rodzic z 10h a nadal bede w dupie z postepem:-P. Ja mam bardziej obawy a te moje bole glowy z wysilku, licze na to ze jak bedzie mnir mega bolec to mi cc zrobia.

reklama
Póki co o bólu nie myśle. Położna jednak bardzo odradzala zzo za to polecala gaz i akupunkture. Jedna dziewczyna to skomentowała ze oni to chcieli by wszystko tak naturalnie ze dobrze ze nie kładą nas na łące wsród krów ;) cóż tu zzo to samo zło ... Bede próbować bez ale jak nie wytrzymam to zarządam zzo i tyle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry