wawka - tak, to kącik w naszej sypialni, pokoiku oddzielnego nie robimy w ogóle mimo że mamy mieszkanie 3 pok. bo w tym miesiącu jeszcze ruszamy z budową domu i chcielibyśmy się tam wprowadzić jak mały będzie miał jakieś 1,5 roku, max 2 lata, to wtedy dostanie swój pokój. Szkoda nam zachodu żeby teraz urządzać.
pscółka - no właśnie fajny ten organizer, a powiesiłam na drzwiach bo na łóżeczku zajmowałby zbyt dużo miejsca i nawet ciężko byłoby przejść. No i też dzięki temu się schylać nie muszę
renisus też pierwszy raz widzę takie kolorowe łóżeczko, bardzo oryginalne
marrika w rodzinie mojego B. też jest dziewczynka z 26 tc i też ważyła ok. 600 g, niby zdrowa i wszystko ok, ale niestety często łapie różne infekcje i zdarza się że np. po wyjściu na spacer łapie zapalenie płuc :-(
Ja właśnie wróciłam z miasta, poszłam do rossmanna tylko po błyszczyk do ust a wydałam 150 zł

, powiedzcie mi jak ja to zrobiłam...
Poza tym byłam umówiona do fryzjera na podcięcie końcówek (zmobilizowałyście mnie waszymi wizytami) i pocałowałam klamkę. Zamknięte i nawet żadnej kartki nie ma...

No cóż, uznałam że to jakiś znak i może byłabym niezadowolona z tej fryzjerki akurat. Więc włosy zostają bez obcinania
Teraz biorę się za sałatkę, bo mężu dziś sobie zażyczył na obiad.