reklama

Październik 2014

Czarna Super! Uwielbiam biale lozeczka, my zdecydowalismy sie na kolorowe;) ImageUploadedByForum BabyBoom1410773148.072561.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1410773148.072561.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1410773148.072561.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Czarna sliczny pokoik. Mam podobny przewijak,tylko z misiem :-)

Ja dzis czuje sie jakos niepewnie. Cala noc bylam jakas niespokojna,w plecach mnie bolalo i boli nadal. Moze to przez te wczorajsze harce z mezem,sama nie wiem.
Cosik mnie wogole czysci. Albo cos sie zaczyna dziac albo wymyslam za bardzo, w sumie juz czlowiekjakis przewrazliwiony jest i wyolbrzymia pewne rzeczy.

Jade dzis na spotkanie z cioteczka-polozna,wiec moze czegos sie wiecej dowiem. Ma mi zrobic ktg, sama jestem ciekawa co mi powie.

Ide robic jakis obiadek bo mezus za niedlugo przyjedzie z pracy,potem kąpanko i w droge :)
Odezwe sie po wizycie :-D

Śliczne kąciki dla Młodych:)
U mnie panowie jeszcze dziś noszą gips na butach po mieszkaniu.... więc jeszcze trochę do takiego stanu jak Wasz... mam nadzieję że dziś skończą i jeszcze tylko malowanko i meblujemy:) a ja dziś porządki kuchenne od rana, a na 15 wizta u gin:)

Te wasze kaciki sa sliczne;-)

Ja znowu w noc od 2 do 4 nie spalam :cool: i znowu tylko jakies glupie mysli mi po glowie chodzily...

Babina widze ze ty z slaska zad dokladnie bo ja tez?:-D

Mnie od jakis 2 tygodni czasem czysci czesto z takimi bolami jak na okres i juz jakos nie mysle czy cos oznaczaja, jakos mam uczucie ze pod koniec miesiac Stas bedzie chcial wyskoczyc:-D aa moze to moja nadzieja bo M bedzie w domu heheh:-D

aaaa i chcialam powiedziec ze nie mam juz w co sie ubierac, znaczy spodnie sa ok ale co na gore!! To isnty koszmar!:-(

Witam z rana :)

W nocy znowu mialam skurcze :/
najpierw obudzil mnie silny bol brzucha taki okresowy, poszlam do wc na 1 i 2 bo czulam silne parcie i musialam. Potem jak sie polozylam to ten bol minal a zaczely sie regularne skurcze takie jak poprzedniej nocy z odstepami co 10 min + klucie w szyjce przy kazdym skurczu. Ale po godzinie ich obserwacji stwierdzilam ze pie****e i nie bede kolejna noc siedziec z zegarkiem w rece i probuje zasnac. No i zasnelam. I znowu cisza.

No jakis zartownis nam sie trafil... :rolleyes:

Dorota a jak u Ciebie? Byly jakies nocne alarmy?

Ja męczyłam się z jelitówką :P Skurcze też miałam ale przeszły. Dzięki Bogu dzisiaj czuję się o niebo lepiej :) Nawet za sprzątanie się wzięłam. Mogłoby się coś dzisiaj zacząć...Moja lekarka ma dzisiaj dyżur więc byłoby idealnie.

Dziewczyny śliczne kaciki macie. Ja nie moge megachlopa zmobilizować aby poprzdstawial meble a bez tego ani rusz z lozeczkiem.

Kacha - ja tez spodnie jeszcze mam ale na gore wchodzi 1 bluzka z dkugim jedna z krotkim :/ juz nawet nie wspkmne ze u nas za ojnem prawdziwa jesien a na dwor nie mam w czym wyjsc.

Mnie dzis cos kluje po prawej stronie i ledwo co chodze

reklama
Trzymam mocno &&&&& daj znać co i jak. O ktorej masz wizytę? ??

Jadę jutro na 16-tą bo mam mieć wcześniej KTG a wizytę teoretycznie na 16.30. Jeśli nie będzie rozwarcia wewnętrznego i nie odejdą mi wody to jest szansa...Ale się boję dziewczyny....Nie samego porodu tylko komplikacji w związku z wcześniakiem. Tak bardzo chcę żeby mój mąż był ze mną, żeby pozwolili mi rodzić SN....

Babina czop to taka galaretka lekko różowawa, mnie w sumie zaczął odchodzić już w środę (miałam plamienie i leżałam 3 dni w szpitalu na obserwacji), potem cisza znowu sie zaczęło wczoraj. Moja szyjka w środę miała 14mm ale rozwarcie się nie pogłębiało, teraz myśle że coś musiało sie ruszyć ze względu na ten czop. Pociesza mnie tylko to że przy córce chodziłam z rozwarciem na prawie 3 cm jakieś 2-3 tygodnie i dotrwałam. Ale czop wyleciał mi wtedy dzień pzred porodem więc teraz jestem przerażona. Wody płodowe sprawdzam papierkiem PH. Póki co mi nie ciekną...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry