reklama

Październik 2014

reklama
Garmelka jakoś od tej ostatniej awantury jest inaczej. Może jak mu nagadałam to w końcu coś zrozumiał. Nie czepia się, wrecz przeciwnie. Nawet jak nic nie robię to się nie odzywa. Dużo sam robi i pomaga :eek:

Remont skończony... zostało tylko troszkę sprzatania i bardzo dużo rozpakowywania naszych rzeczy.

Strasznie dużo jem ostatnio, wiecznie głodna jestem!!! No i spuchnięta, to znaczy ręce i stopy, aż mnie bolą. A najgorsze że nic nie pomaga.

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry

I ja juz nie śpię. ..

Mroczko trzymam &&&&&

Nika bidula Ty z tym cisnieniem. Teraz juz rozumiem moja polozna, ktora mi powiedziała ze ja to mam cisnienie podwyższone a nie wysokie.

Narobilyscie mi ochoty na zupe tylko weny brak. Ja uwielbiam i żurek i barszcz, ale muszą byc kwaśne. W ogole to przrpadam za charakterystycznymi potrawami.

Dziś mam wizytę badanie i USG więc trzymajcie &&&&& będę wdzieczna:) o w szczegolnosci proszę te kciuki trzymac za szyjkę, żeby menda się skróciła :)

A u mnie pierwsza ciężka noc a przecież to dopiero 35 tydzień! Ból jak przed okresem i w głowie 1000myśli na minutę które nie pozwalają zasnąć.jestem zmęczona ale zasnąć nie mogę. Nie wiem czy to ta luteina ma może wpływ na moje samopoczucie- biorę od poniedziałku i mam wrażenie że jakbym gorzej się czuła.

Dziewczyny czy to mozliwe zeby w ciagu 2 tygodni przytyc 3 kg??????? Owszem zwazylam się po jedzeniu i pół szlanki wody no ale....jestem w szoku i płakać mi się chce :(

garmelka ja na pewno zmieniłam się na twarzy - ale to pewnie te 20kg na plusie zrobiły swoje:P

nika podejrzewa zatrucie w związku z ciśnieniem/puchnięciem? Zaobserwowałam że u mnie ciśnienie jest wyższe na prawej ręce:)

Mizzah kciuki za wizytę;) Taaak można w 2 tyg. przytyć 3kg:-) Al,e najprawdopodobniej to woda i puchnięcie;) A to po porodzie szybko schodzi.

Aaa dzisiaj aktualizacja wagi;)

Kotulcia No oby oby bo pierwszy raz mi się zdarzyło tyle przytyć w tak krótkim czasie :( Do tej pory to było np. 2 kg, ale na miesiąc. Muszę pogadać ze swoją córka, zeby jaj sobie nie robiła tylko wyłaziła bo matka się wykonczy.

No i z moich planowych " przytyje" 6-7 kg dupa blada :( Przytyłam 13...boze ale mnie dół dopadł, czuje się wielka jak K2 i ciezka jak słonica :/

Ostatnia edycja:
Mizzah ja planowałam 12kg a tu już 20kg+ ;) Pogodziłam się z losem i z ewentualną przyszłą dietą:)

W nocy miałam bóle okresowe bo mnie przebudziły, otworzyłam oko, poszłam do wc i dalej spać i już przeszło:/ Jutro już 39tc masakra;) A młoda nic...

Choroba mnie łapie, gardło mnie boli:/ Ehh jak nie urok to...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry