reklama

Październik 2014

Widzę że to falami idzie, dobra noc - zła noc. Ja dzisiaj odrobiłam nocne wizyty w toalecie których nie miałam noc wcześniej, byłam tam co pół godziny. Od wczoraj man skurcze, ale nie regularne i słabe a mała w nocy tak szalała, że mnie budziła co chwile. Teraz trochę coś porobie o po południu do położnej na ostatnią wizytę. Miłego dnia Mamusie :happy:

reklama
Witam

Czarna dzisiaj wzięli połowę dziewczyn na wywoływanie porodu z patologii więc będzie fala porodów:-)

Już jutro będziesz pod obserwacja więc się nie martw;-)będzie dobrze:-*

Cześć dziewuszki

Chyba nasze dzieciaczki wzięły sobie do serca, że mają się urodzić w październiku.:-)

Byłam ostatnio bardzo zalatana, miałam w weekend 2 imprezy. Od poniedziałku wizyty kontrolne z Oliwią, bo chciałam to załatwić jeszcze przed porodem. Dzisiaj znowu mam ja wizytę u gina. Chciałabym posiedzieć w domu.

U mnie dopiero dzisiaj pojawiły się jakieś lekkie bolące skurcze, ale nieregularne. Im bliżej porodu, tym bardziej przypomina się poród z Oliwką i zaczynam mieć stracha. Mam nadzieję, że tym razem samo się rozkręci, że nie będę miała wywoływanego. Z drugiej strony strasznie się boje, że nie dojadę do szpitala.

Wczoraj moja znajoma urodziła przez cc, jej „mały” ważył ponad 4,5 kg:szok:

Czarna
współczuję Ci tak męczyć się na raty. Mam nadzieje, że już niedługo mały przestanie się z Toba droczyć i postanowi wyjść. Ja mam do szpitala ok. 40 min jazdy w nocy, a w dzień to nie wiadomo bo korki są. Mam również obawy czy zdążę.

Gosiak
kuruj się, żeby Ci na koniec jakieś większe choróbsko się nie przyplątało.

Mizzah
ja z Oliwią przytyłam 5 kilo w ciągu 2 tygodni. Mój lekarz wysłał mnie do szpitala, zostawili mnie na weekend i to 5 kilo spadło. Wystarczyło poleżeć bo leków żadnych mi nie dawali. To woda tak się zbiera. Kciuki zaciśnięte &&&

Nika
dobrze, że jesteś w szpitalu pod opieką. Mam nadzieję, że jeszcze pochodzisz w dwupaku. :tak:

Mroczko
daj znać co się dowiedziałaś

Hej dziewczyny sorki ze tyle sie nie odzywalam ale za 1,5 tyg sie przeprowadzamy wiec same wiecie jak to jest :/ z cc dalej nie wiadomo.zobaczymy co anastezjolog piwie ma ocenic moj kregoslup za tydz. A ja w kazdej chwili moge urodzic :/ piza tym sie rozchorowalam . Zatoki uszy I gardlo fatalnie :/ szykuje sie na wizyte do midwife. Trzymam kciuki za te szyjkowe. Dziewczyny zaciskamy jeszcze troche nogi ;) a te co maja terzminy zycze powodzenia :D co bysmy mogly przezywac I wam kibicowac to mozecie juz rodzic :p milego dzionka

Oj, nie wiem czy nadrobię wczorajszy dzień ;)

Wczoraj byliśmy na spacerku w lesie. Nie dałam rady nawet pół godziny spacerować. Dyszałam jak stara otyła baba :szok: A P. mi się zirytował, że już mam dość. Od przedwczoraj wróciły moje braxtony. Juuuupi :-D
Dziś obudziłam się koło 6 rano z bólem w krzyżu promieniującym na brzuch, aż mnie mdliło i myślałam, że a może (parę dni temu miałam podobne i nic nie oznaczały), ale później obudziłam się już bez tego bólu. No trudno.

Nie mogę dostać nigdzie herbatki z liści malin :szok: Obdzwoniłam sporo aptek. Nawet w zielarskim nie było. Zdziwiona jestem :baffled:

Cyntia - a probowalas na piastow? Tam jest dobry sklep zielarski, juz lata istnieja wiec moze maja. Na dlugie spacery tez sie nie wybieram, bo dysze jak parowoz, wiec z Tymiiem , axgodzinke slimaczym tempem ... kondycja juz nie ta :P a teraz na dodatek pogoda beznadziejna wiec mam wymowke, tylko mi malego szkoda :/

Hej :)

ale mam dzisiaj powera :) Nie posłałam Mateuszka do przedszkola wiec od rana sobie tak siedzimy. Zrobiłam juz dwa prania, ugotowalam obiad, posprzatałam, wykąpałam się, ogoliłam i dalej mam siłę :) Nie wiem o co chodzi.....

Dzisiaj mam na 17 wizytę, ciekawa jestm ile mała waży

reklama
Ja miałam wczoraj taki przypływ energii :) zrobiłam 3 prania, przepakowalam torby do szpitala, poprasowalam i ogarnęłam domek :) super uczucie, po takiej bezsilności w końcu zrobić coś na co ma się ochotę :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry