• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Dziewczyny, ktore mace termin po 20 pazdziernika, jak sie czujecie? Ja wiem, ze wszystkim strasznie ciezko, ale dzis mialam caly dzien silne skurcze i nie wierze, ze jeszcze prawie 6 tygodni do konca. Ja nie wyrobie.

reklama
Wawka no dokładnie, najważniejsze że młoda zdrowa. Ale mogło być różnie. Wody były zielone, tętno spadało a młoda fioletowa była jak ja wyciągnęli. Za kolor skóry w 1 i w 3 minucie dostała 0punktów.

gnagna- ja dzisiaj urzędowałam cały dzień w kuchni i brzuch mnie boli, ale to chyba nie skurcz, tylko Mati coś kombinuje, tak jakby pupę mi nad żebrami chce wypchać. Siedzenie odpada, ciężko nawet leżeć. Nie ma jak oddechu złapać:baffled:.

Pscolka moja ma stopy maksymalnie nisko. Ja sie czuje umeczona. W nocy ciagle sie budze, bo mi brzuch przeszkadza i boli. Zdaje sobie sprawe z tego, co bedzie po porodzie i chyba dlatego taka zalamka.

Gnagna: nie wiem jak ty ale ja dużo leżę. Niania zajmuje się dzieckiem, z domu nie wychodzę nigdzie. Dolegliwości jakie mam to czasem kłucie w klementynie i jak się przeforsuję to mnie brzuch boli jak na okres i mam bolesne skurcze. Ale ostatnio dużo leżę to dolegliwości bólowe ustąpiły. No i męczę się jak chwilę dłużej postoję.
Marrika: oj to super, że tą cesarkę zrobili i zdążyli :tak:Pewnie miałaś długo stresa po porodzie czy z dzidzią wszystko ok.

Mroczko, kciuki zaciśnięte.

Miałam dziś wizytę, zaczął się 38 tydzień. Przybył mi 1kg, mały waży +/- 3300. Szyjka miękka i ma około 2cm, rozwarcie na opuszek. No i usłyszałam do zobaczenia za tydzień bo to jeszcze nie przepowiada porodu i raczej terminu doczekam.

Puchną mi strasznie stopy i dłonie, dostałam jakieś ćwiczenia i jak leżę to nogi wyżej trzymać. Ciekawe czy pomoże.

Pytałam was czy może można ususzyć samemu liście jak się ma maliny koło domu? Ale chyba nie zauważyłyście :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry