reklama

Październik 2014

Dziewczyny, ktore mace termin po 20 pazdziernika, jak sie czujecie? Ja wiem, ze wszystkim strasznie ciezko, ale dzis mialam caly dzien silne skurcze i nie wierze, ze jeszcze prawie 6 tygodni do konca. Ja nie wyrobie.

reklama
Wawka no dokładnie, najważniejsze że młoda zdrowa. Ale mogło być różnie. Wody były zielone, tętno spadało a młoda fioletowa była jak ja wyciągnęli. Za kolor skóry w 1 i w 3 minucie dostała 0punktów.

gnagna- ja dzisiaj urzędowałam cały dzień w kuchni i brzuch mnie boli, ale to chyba nie skurcz, tylko Mati coś kombinuje, tak jakby pupę mi nad żebrami chce wypchać. Siedzenie odpada, ciężko nawet leżeć. Nie ma jak oddechu złapać:baffled:.

Pscolka moja ma stopy maksymalnie nisko. Ja sie czuje umeczona. W nocy ciagle sie budze, bo mi brzuch przeszkadza i boli. Zdaje sobie sprawe z tego, co bedzie po porodzie i chyba dlatego taka zalamka.

Gnagna: nie wiem jak ty ale ja dużo leżę. Niania zajmuje się dzieckiem, z domu nie wychodzę nigdzie. Dolegliwości jakie mam to czasem kłucie w klementynie i jak się przeforsuję to mnie brzuch boli jak na okres i mam bolesne skurcze. Ale ostatnio dużo leżę to dolegliwości bólowe ustąpiły. No i męczę się jak chwilę dłużej postoję.
Marrika: oj to super, że tą cesarkę zrobili i zdążyli :tak:Pewnie miałaś długo stresa po porodzie czy z dzidzią wszystko ok.

Mroczko, kciuki zaciśnięte.

Miałam dziś wizytę, zaczął się 38 tydzień. Przybył mi 1kg, mały waży +/- 3300. Szyjka miękka i ma około 2cm, rozwarcie na opuszek. No i usłyszałam do zobaczenia za tydzień bo to jeszcze nie przepowiada porodu i raczej terminu doczekam.

Puchną mi strasznie stopy i dłonie, dostałam jakieś ćwiczenia i jak leżę to nogi wyżej trzymać. Ciekawe czy pomoże.

Pytałam was czy może można ususzyć samemu liście jak się ma maliny koło domu? Ale chyba nie zauważyłyście :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry