reklama

Październik 2014

Cyntia ja się z biustonoszem nie rozstaje bo właśnie piersi bardziej bolą mnie jak go ścigne. Spróbuj bo noszenie stanika może przynieść trochę ulgi. Jeśli chodzi o bolesne brodawki to polecam muszelki laktacyjne z Medeli. To są takie wielorazowe wkładki laktacyjne i jak założysz to brodawka nie jest ściskana tylko sobie sterczy w powietrzu. Naprawdę świetne sprawa.

Babina dasz radę. Jak już nabierzesz siły i będziesz mogła się maluszkiem zajmować to zapomnisz o bólu. Ja po tygodniu od cc latam już jak młódka ;-)

reklama
Enya Ty chyba pytalas o pepek u Ksawerego. Jeszcze mu sie zbieraja takie male strupki ale delikatnie zbieram je patyczkiem. Poza tym jest ok nic nie krwawi. Moze u Twojej to tylko chwilowe i samo minie jak sie wszystko ladnie wygoi.

Babina moje gratulacje :)

Dopadła mnie depresja przedporodowa. Od 4 rano nie śpię. Od dwóch tygodni czuje sie jak skazaniec w celi, po którego na pewno przyjdą, tylko nie wiadomo kiedy. Jakoś do wczoraj sobie radzilam szukając zajęć w domu, a dziś sie przelalo. Nawet w mała histerię wpadlam rano jak mąż wstał. Trochę był w szoku, bo generalnie jestem stabilna emocjonalnie jak ruski czołg i ciaza tego nie zmieniła, ale mam już dość. Jutro kończy sie 40 tydzien, martwie sie o łożysko, nie mam kontroli nad własnym życiem ani cialem. Buuuu.

Cyntia: przelecę forum od soboty podopisuję mamusie.

Rjoanka: oj hormony szaleją. Już niedługo. A wcześniej coś lekarz mówił o stanie łożyska? Jeszcze zostało Tobie max dwa tygodnie. A może urodzisz idealnie w terminie? Tego Tobie życzę :tak:

Ostatnia edycja:
Wszem i wobec oznajmiam, że wczoraj o 22:45 na świat przyszła Pola. Waży 3220 kg i mierzy 53 cm. Jestesmy zakochani na amen...

Niestety mamy antybiotyk przez te wody :(

Załączniki

• 1412061828349.jpg
    1412061828349.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 110
Rjoanka co to za podly nastroj co ?? Glowa do gory Wiem co czujesz jeszcze chwilke lada moment a bedziesz tulic malenstwo:-))) wiem ze takie gadanie jeszcze bardziej wkurza .. No ale Od tego my tu jestesmy :-). Dzien dobry laseczki no ja juz od 6 wstalam i Nici zjadlam sniadanie I leze to moj ostatni dzien wolnosci choc probuje niemyslec co jutro bedzie o tej porZe jednak sie nieda ,,, jutro juz o tej porZe bede miala wywolywany porod .... Dzis plan jedyny obiad ugotowac I sie relaksuje przed jutrzejszym dniem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry