reklama

Październik 2014

Witajcie mamusie.mizzah sliczna Pola .gratulacje.
Ja od rana sie stresuje wizyta u lekarza. Dzis decydujacy dzien jak przyjdzie moje malenstwo na swiat. I zaczynam powoli panikowac :/ bo do terminu niecale 3 tyg.

reklama
Mizzah śliczna :-) gratulacje!

My idziemy do domku w końcu! Crp 6,6 ale pani dr powiedziała że idziemy. Ale jak zapytałam czy to normalne że ona tyle śpi i muszę ją budzić na karmienie. To powiedziała jak to się nie budzi? To ja was nie puszczę. To tłumacze jej ze ona taki śpioch i budzę ja co 2-3h bo mi piersi tak nabierają ze dłużej nie mogę. Ładnie przybiera a ja się już martwię. Wszystkie wyniki w normie. Kilka razy w ciągu doby ewidentnie się budzi i szuka cyca i płacze ale to nie jest jakieś regularne. Poprostu śpioch taki.

Pscolka ty pisałaś że wam tak młody spał. Powiedz mi mam się niepokoić?

Gratulacje nowtm mamusia:-) dzieciaczki sa sliczne!

Ja mialam koszmarna noc wcziraj od 21 mialam migrene, wymiotowalam co 20,30 minut do 4 rano! I do tego jeszcze biegunka. Glowa ruszac nie moglam:-(. Stas nie mogl spac ale co sie dziwic. Modlilam sie zeby nie chcialo mu sie wyskoczyc.
Co gorsza mam mega refluks:-( juz nie wiem co robic! Besio pusty w gardle pol kajzerki z rana i mam ochote ja zwymiotowac:-(

Mizzah gratulacje, piękna dziewczynka, zdrówka dla Was obu, wracaj szybko do formy.

Marrika, nam położna na SR mówiła, że w pierwszych dniach dzieciaczki śpią więcej, bo odsypiają trudy porodu i żeby tylko pamiętać jak nie będą się same budziły żeby karmić nie rzadziej niż 8x na dobę, w tym co najmniej 2x w nocy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry