• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Jeśli jest dzień terminu porodu, to powinno się podejść do szpitala na kontrolne ktg bez żadnego skierowania. Mogą zrobić też usg, by ocenić łożysko i przepływy, ale nie wiem czy muszą.

reklama
U żadnej nic się nie dzieje...taka cisza nastała...szkoda...bo już wszystkie zmęczone jesteśmy...maluchy rządzą od samego początku:)
Ja dziś byłam u lekarza, z małą wszystko w porządku, łożysko 2st, wód dużo...jak nic się nie wykręci do czwartku to mam do szpitala jechać i będziemy z doktorem decydować co i jak...bo poki co małej na świat się nie spieszy...

Domka tak jak piszą dziewczyny,raczej po to żeby ktg zrobić i sprawdzić, czy wszystko w porządku.
mroczko ślicznie razem wyglądacie, Kasia przesłodka:)
renisus kciuki zaciśnięte,żeby się szybko wszystko potoczyło &&&&

Kate gratki.Chociaz ty sie doczekałąs;-)

To zmienmy strategie,cieszmy sie przespanymi nocami,cichymi dniami,swobodą;-)
Ja jutro mam zamiar spac do południa,aby młoda do szkoły wydeleguje;-)

Mroczko: śliczna dzidzia i śliczna mama :tak:

Kate: gratulacje.

Domka: dołączam się do strategii. Ja nie mam szans pospać do południa, ale jak tylko niania wyjdzie z córką na spacer to się uwalę i będę leżeć.

No jakoś ostatnio mniejsza aktywność na forum. Rozkręci się, jak zaczniemy rodzić :tak:

reklama
Kate- to dobrze ze dajesz rade:) takie skarb to odrazu ból mniejszy :)

Wawka- no cos tu cicho... Mi to sie juz czasami nie chce pisać... Czekam i czekam

Objadłam sie frytkami i chce
Mi sie rzygac! :( ble

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry