reklama

Październik 2014

A to moje cudeńko :-) cały tatuś <3

Załączniki

• 1412621704483.jpg
    1412621704483.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 97
reklama
7,8,9 ma być pełnia więc może trochę nas urodzi:)
Na szkole rodzenia mówili nam że położna ma przyjść do domu do 48 h po wyjściu ze szpitala bez zapowiedzi bo ocenia ona również warunki ogólne w mieszkaniu:laugh2:

w biedronce są chusteczki xz dady w wielosztukach, są naturalne i lawendowe nie wiedziałam które wziąć i wyszłam z niczym????:confused2::crazy:

Ostatnia edycja:
Kate: śliczny

Garmelka: a jak tam nocki? Lepiej choć trochę?

Mi ostatnio doszły kłucia dość mocne w klementynie. Jak mała zaczyna tam gdzieś gmerać na dole łapkami, to aż mnie paraliżuje.

Ruda wziełam lawendowe ale mają bardzo intensywny zapach.Moze nie uczulą;-)Ale jak bede i beda to wezme te naturalne.

Wlasnie słyszałam o tej pełni,to 8 moge nogi rozkłądac;-)

Kate słodki;-)

Wawka - z soboty na niedziele i z niedzieli na poniedziałek spalo mi sie super !!! Szok:) dziekuje ze pytasz:) od wczoraj latam do kibelka po kilka razy- miałam nadzieje ze cos z tego bedzie... Dzisiaj tez mnie kłuje, dobrze ze nigdzie nie wychodziłam bo znowu bym sie zestresowała ze mnie weźmie gdzies w terenie.:)

Jezusie ale durna jestem bo zjadłam te fryty i wzielam 3 łyżki nutelli i teraz umieram:( muszę sobie herbatę chyba zrobić...
No to jak teraz pełnia to musi sie ruszyć!!! Ja w piątek mam kolejne KTG- obym nie dotrwała:)

Mroczko - śliczna córcia, a Ty rewelacyjnie wyglądasz. Nie widać po Tobie zupełnie trudów porodu.:tak:

gosiak - u mnie coś jest na rzeczy tak jakby główka cisnęła na kości miednicy, czasem ból jak na okres, ale jeszcze chociaż kilka dni muszę wytrzymać, bo u nas jelitówka w domu:cool:

madzia - środowiskowa to jest chyba pielęgniarka one generalnie nie dają znać i zadają różne dziwne pytania, taka ich praca. Czyli najpierw przychodzi położna, bodajże 3 razy, u mnie była 4 bo poprosiłam, a potem ta pielęgniarka i zadaje pytania w stylu jaki metraż mieszkania, czy w rodzinie jest problem alkoholowy itp.:-D

kate - gratulacje, a tak się bałaś. Super, że wszystko ok:tak:

ruda - co do chrzestnych, czasem fizyczna bliskość i częsty kontakt są mniej istotne niż charakter danej osoby, myślę, że tym się warto kierować. Tak samo jak często rodzice nie wybierają starszych chrzestnych, po części to rozumiem, ale czasem warto wybrać osobę, która ma po prostu fajne podejście do dziecka:tak:.

Ruda: no smutne to, jak człowiek się zawiedzie na przyjaciołach. Musisz przemyśleć, czy chcesz takiej chrzestnej dla swojego maluszka.

Garmelka: oj smaka robisz. Ale przez moje cukry muszę odłożyć tę przyjemność na później. Herbatka miętowa powinna pomóc :tak: Fajnie, że pospałaś.

Pscółka: przy córce ta pielęgniarka środowiskowa to nie raczyła się pofatygować do nas, tylko zadzwoniła i wypytała mnie o metraż i takie tam. Nawet jej się d... nie chciało ruszyć. A pewnie kasę za to wzięła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry