Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mroczko, mnie też bardzo bolą piersi, do tego sa takie ciężkie. Zawsze miałam duzy biust ale teraz to chyba zabic jednym cyckiem kogoś mogęCzasem myślę żeby rzucić w cholerę to karmienie piersią i zostać tylko na butli ale potem stwierdzam, że jeszcze trochę wytrzymam, że może w czasem będzie lepiej
A szwy mnie ciągną![]()
Czesc dziewczyny ile wasze maluszki tygodniowe zjadaja ? Ja ledwo sciagne 30-50 ml I czasami jej to niestarcza glodomor z niej :-) musimy dokladac modyfikowane !! Czy was tez tak bola piersi ? Spicie w biustonoszach czy nie ? Tak mi Najoma pow ze by potem niebylo zwisow .... Ja powoli odchodze do siebie jednak szwy strasznie ciagnia I ledwo siadaja gorze ja 2 niemoge sie zalatwic pije duzo wody Jem zdrowo ... Wczoraj pomoglo czopek myslalam ze rodze 2 raz tak bolalo :-(((. Gratuluje swiezo upiecZonym mamom :-))))) a oto moj skarb moglabym patrzec na Nia godzinami Zobacz załącznik 647537

mroczko śliczna ta Twoja córeczka
marrika ale Twoja terrorystka ma dużo włosków i takie duże oczkaPotem mojej Kici zdjęcie zrobię to wrzucę. Ehh moja zaczęła się budzić tak co 1,5h w nocy dopiero nad ranem udaje jej się zasnąć na 2,5h...
Też mnie kusi mleko modyfikowane, wtedy dziecko śpi dłużej i wiadomo ile zjada. Ciężko mi bo zaczynam odciągać mleczko laktatorem żeby rozbujać laktacje tak żeby do szkoły mieć zapasy, w efekcie cycki jak balony bo oczywiście w nocy mi się nie chce po karmieniu działać laktatorem. Ciężkie jest życie matki polkiMuszę sobie kupić coś na pocieszenie - chyba będzie to dobry korektor pod oczy
![]()