Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mroczko, mnie też bardzo bolą piersi, do tego sa takie ciężkie. Zawsze miałam duzy biust ale teraz to chyba zabic jednym cyckiem kogoś mogęCzasem myślę żeby rzucić w cholerę to karmienie piersią i zostać tylko na butli ale potem stwierdzam, że jeszcze trochę wytrzymam, że może w czasem będzie lepiej
A szwy mnie ciągną![]()
Czesc dziewczyny ile wasze maluszki tygodniowe zjadaja ? Ja ledwo sciagne 30-50 ml I czasami jej to niestarcza glodomor z niej :-) musimy dokladac modyfikowane !! Czy was tez tak bola piersi ? Spicie w biustonoszach czy nie ? Tak mi Najoma pow ze by potem niebylo zwisow .... Ja powoli odchodze do siebie jednak szwy strasznie ciagnia I ledwo siadaja gorze ja 2 niemoge sie zalatwic pije duzo wody Jem zdrowo ... Wczoraj pomoglo czopek myslalam ze rodze 2 raz tak bolalo :-(((. Gratuluje swiezo upiecZonym mamom :-))))) a oto moj skarb moglabym patrzec na Nia godzinami Zobacz załącznik 647537

mroczko śliczna ta Twoja córeczka
marrika ale Twoja terrorystka ma dużo włosków i takie duże oczkaPotem mojej Kici zdjęcie zrobię to wrzucę. Ehh moja zaczęła się budzić tak co 1,5h w nocy dopiero nad ranem udaje jej się zasnąć na 2,5h...
Też mnie kusi mleko modyfikowane, wtedy dziecko śpi dłużej i wiadomo ile zjada. Ciężko mi bo zaczynam odciągać mleczko laktatorem żeby rozbujać laktacje tak żeby do szkoły mieć zapasy, w efekcie cycki jak balony bo oczywiście w nocy mi się nie chce po karmieniu działać laktatorem. Ciężkie jest życie matki polkiMuszę sobie kupić coś na pocieszenie - chyba będzie to dobry korektor pod oczy
![]()