reklama

Październik 2014

reklama
cześć dziewczynki :)

Mona, ja te z muszę małą głodomorke dokarmiać, opędzluje obie piersi i potem, jeszcze potrafi but;lę wypić. ale cóż poradzić, ważne, że dziecko najedzone :)

Katinka, &&&& żeby się rozkręciło

Tak Agniecha ,moja wczoraj wisiała non stop na piersi i jej malo, odciągnełam 150ml mleka w ciągu dnia i tak jeszcze poszła prawie 90modyfikowanego, w brzuszku nie chciała rosnąć a teraz nadrabia:-)

Czesc dziewczyny ile wasze maluszki tygodniowe zjadaja ? Ja ledwo sciagne 30-50 ml I czasami jej to niestarcza glodomor z niej :-) musimy dokladac modyfikowane !! Czy was tez tak bola piersi ? Spicie w biustonoszach czy nie ? Tak mi Najoma pow ze by potem niebylo zwisow .... Ja powoli odchodze do siebie jednak szwy strasznie ciagnia I ledwo siadaja gorze ja 2 niemoge sie zalatwic pije duzo wody Jem zdrowo ... Wczoraj pomoglo czopek myslalam ze rodze 2 raz tak bolalo :-(((. Gratuluje swiezo upiecZonym mamom :-))))) a oto moj skarb moglabym patrzec na Nia godzinami ImageUploadedByForum BabyBoom1412749887.162564.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412749887.162564.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412749887.162564.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 140
Mroczko, mnie też bardzo bolą piersi, do tego sa takie ciężkie. Zawsze miałam duzy biust ale teraz to chyba zabic jednym cyckiem kogoś mogę :) Czasem myślę żeby rzucić w cholerę to karmienie piersią i zostać tylko na butli ale potem stwierdzam, że jeszcze trochę wytrzymam, że może w czasem będzie lepiej
A szwy mnie ciągną :(

Hej...
Kurde nie wiem o czym mowicie... Tez chce do Was dołączyć i dołować sie bolącymi cyckami i małym glodomorkiem... :(
W nocy jak wracam z siusiu to myśle czy cos sie zaczyna czy nie i zanim zasne to z pół godziny tak myśle... :)
Agniecha- nie ma za co:) to była przyjemność relacjonować takie wydarzenie :) juz nie wiem czy sie pytałam czy nie, ale czy Ty miałaś zgage? Bo Hanka tez taka kudłata jak Mariki :)
Czarna - gratuluje! Jak na laika i przygodę z dziadem pierwszy raz mozna by powiedziec ze roznioslas go w drobny mak:) mój jest- smaruje go dwa razy dziennie, przynajmniej nie boli... Jak urodzę potraktuje go zamrażarka jak Ty:)
Mroczko- urocza Kasiulka:)
Ja mogłabym tez dzisiaj rodzic... Rownież jestem urodzone w środę 8- tylko inny miesiac :)

reklama
Mi też ściągnęli szew w 3 dobie. Ale po pierwszej cc dopiero po tygodniu od wyjścia ze szpitala. Każdy szpital ma swoje obyczaje.

U mnie piersi już miękkie, można powiedzieć flaczki ;-) ale śpię w staniku bo jak karmię w nocy to z drugiego leci więc muszę mieć wkładki zamontowane.

Wczoraj byliśmy młoda zważyć i już ma 3600g czyli w tydzień przybrała 250g i Polozna mówi że super na samej piersi :-)

Dzisiaj dziecię nasze tak dało popalić w nocy ze nie wiem jak się nazywam :-/ jeszcze starsza przyszła w nocy do nas i była w szoku ze jej siostra taka rozdarta :-D nie mogła uwierzyć jak jej mówiliśmy że ona się też tak awanturowała ;-)

Garmelka już niedługo do nas dołączysz :-) jeszcze troszkę kochana :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry