reklama

Październik 2014

Annam - u mnie wg OM jak zaczynałam 5tydz (36 dc) i przy późnej owulacji (18 dc) lekarz widział pęcherzyk 3,5 mm. To kwestia sprzętu no i każdy przypadek jest indywidualny. Trzeba uzbroić się w cierpliwość, choć to nie jest łatwe.

Trzymajcie za mnie i fasolkę jutro kciuki. Odezwę się z rana.

Pomysł z listą fajny. Ja to jestem ciekawska i mnie też chciałoby się porównywać wymiary i wagę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia, trzymam kciuki.

Hm, to może dla ciekawskich stworzymy osobny wątek wymiarowo - wagowy, bo pewnie nie wszystkie dziewczyny będą miały ochotę dzielić się takimi informacjami, a jak wątek listowy będzie niekompletny, to źle to będzie wyglądało. Ja szczerze mówiąc nie widziałam jeszcze listy z taką ilością informacji i w dodatku co chwilę aktualizowanej - któryś miesiąc tak ma?

Przejrzałam listy wszystkich miesięcy i wszędzie są następujące informacje: nick, wiek, termin porodu, płeć, imię, ewentualnie jeszcze miasto i rodzeństwo maluszka. Myślę, że takie dane jak waga i wymiary będą wprowadzać tylko niepotrzebny haos, lista to chyba nie miejsce na to. Także ja się mogę zająć listą (chyba, że chcecie koniecznie w formie tabeli - bo jeszcze nie wiem, czy jestem w stanie temu podołać), a wy zakładajcie wątek wagowo - wymiarowy ;-)

sunovia ja tak mialm 4 lata temu nie chodzi o sam fakt ze ja waze 50 kg a inna dziewczyna 70 chodzi o przybierie na wadze np inf po I trymestrze, II a pozniej co miesiac, chodzi o wielkosc brzucha np

Lista przygotowana, najlepiej potrzebne informacje wysyłajcie mi na priv. Może przyjmijmy, że do listy dopisujemy dziewczyny, którym ciążę potwierdził i wyznaczył termin porodu lekarz. Jeśli macie jeszcze jakieś sugestie, piszcie.

annam03, za ciebie też trzymam kciuki.

Ja mam wizytę we wtorek ...

Cześć dziewczyny!
Chciałam wczoraj napisac coś z aplikacji w telefonie i nie wysłało mi postu :-(
Te z jestem za listą ale bez wymiarów i faktycznie, podajmy dane jak lekarz potwierdzi ciążę. Ja mam wizytę dopiero 19,02 :baffled: Dłuuugooooo

annam trzymam kciuki! :tak:

witajcie :)

przyjmiecie mnie do swojego grona? OM 5.01 - 7 testów pozytywnych, jedna beta 41,2 z piątku dzisiaj następna dla powtórzenia a wizytę pewnie kolo 20 lutego:-) termin wg OM 12 padziernika

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry