reklama

Październik 2014

sunovia - ha ha, coś w tym jest. Moja siostra jak miała dzieciaki mieszkała z rodzicami i mam od niej kilkanaście par małych skarpetusiek frotte, a żeby było śmieszniej Ala się w kwietniu urodziła, więc mrozów raczej nie było:-D

reklama
Ja dziś właśnie dla Ingi dostałam takiego grubego pajaca z polaru, a ja takich w ogóle nie używam. A dla Marceliny sweter podszyty kozuszkiem. Bardzo fajny, sama mam taką bluzę i używam zamiast kurtki wiosną i jesienią, a rodzice mi mówią, że Marcela będzie miała w zimie pod kurtkę na sanki. Chyba musiałabym kupić kurtkę rozmiar większą...

A już nie chce mi się wypisywać wszystkich warstw, jakie dziś miały na sobie dzieci mojej szwagierki. A mają do nas 5 min drogi...

sunovia - o tak, pajace z polaru omijam szerokim łukiem. Dla mnie to jakieś nieporozumienie a jeszcze większe to piżamki z polaru... nawet do czapek z polaru się zraziłam, bo miałam kominiarkę dla Szymka i pocił się w niej przeokrutnie.

Hah Pscółka to ja znow dowiedziałam się, że obciążenie idzie po Tatusiu mniej po Mamusi, zatem mała nie jest w grupie ryzyka. ..ja pierdziele, co za ludzie i kraj. Powiem tak mam te mleka i boję się jak cholera...teraz oprocz sporadycznego napinania sie, ulewania i bączków i kupki raz dziennie jest luzik...naprawdę spoko bobas ;) tylko skoro niby jest ok i nie cierpi na nietolerancje to czy warto ja męczyć na hydrolizacie. Ja wiem, ze nikt za mnie nie zdecyduje, ale boje sie ekspertów na swoim dziecku :(

Witaj cie w koncu mala zasnela a ja mam chwile ... Ogladam I sledze was na bierzoca tylko braku czas ... Kregoslup dalej mnie boli bo tym znieczuleniu najbardziej wieczorem daje we znaki ... Mala karmie piersia ale musze czasami do karmiac ja bo malo jej :-;(( okazalo sie rowniez ze mala ma nietolerancje laktozy musialam zmienic diete zero mleka I nabialu po tatusiu odziedziczyla on tez ma .... Ciezko mi bo bardzo lubie wszystko co mlecZne lekarz mowi ze do pol roku powinno przejsc.... U nas goście tez w kolejce umawiamy sie tylko na wekendy w tygodniu nielubie jak ktos po południu truje mi tyłek a ja mam latać z kawka czy herbatka nie nie ... Wekend tylko ostatnio była znajoma siedziała 4 godz ani to wygonić ani co pow pora kopania małej kolacji a ona siedzi czasami ludzie niemiaja poczucia czasu ... Trochę to było irytujące :-(. U mnie minol juz połóg wczoraj byłam u lekarza bede narazie brac table anty dla karmiących wczoraj był nasz 1 raz. Powiem wam ze spoko było ale bolało trochę zwłaszcza ze byłam szyta ... :-; a jak u was był juz ten pierwszy raz ?

Ja tez bylam szyta i sie boje.Czy Wasze Dzieciaczki maja jakies skutki uboczne po biogai i delicolu?Dostalismy to ze wzgledu na zielone kupy,od wczoraj daje małemu i dzis boli go brzuszek i puszcza glosne baki.A do wczoraj robił po 10 kup dziennie.

Ja od kilku dni podaje małemu biogaje i wit.D. mały się tak skręcal ze aż mi go żal bylo. Dziś nie dostał nic,samo mleczko i był jak aniołek. Nie wiem czy to od braku wit,probiotyku,spróbuje jeszcze jutro zobaczymy jaki będzie.

Ja też mam znowu okres,myślałam ze tak szybko to nie będzie,a jednak

Babina to bardzo szybko z tym okresem :-( lekarz mnie poinformował Ze jesli sie karmi piersia to okres moze wystąpić dopiero jak sie skończy karmic nawet do 8 Msc można Niemiec .. Tylko ze jak ja zaczelam brac te leki to za 28 dni na bank bedzie ....do dziewczyn ktore karmią piersia czy waga wam spada ?? Bo mi jakoś stoi w miejscu znowu mam znajoma ktora karmi juz 6 Msc i tez waga jej niesapdla .. Odchudzać sie niemoge wiem ze musze jeszcze poczekać z dieta i siłownia i basenem tylko ze w 2 pary spodni wchodzę reszta brzuch jeszcze został wam tez nieqchlpnol sie całkowicie ?

Mroczko, ja nie wchodzę w żadne swoje spodnie. Chodzę w ciazowych i pożyczonych od mamy. A przytylam tylko 11 kg i mialam nadzieję ze będzie dobrrze. Możesz zetknąć na wątek nasza waga po ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry