reklama

Październik 2014

Magda - u nas po Delicolu było zle.

Mroczko - u nas też lekarka kazała odstawić mi na jakiś czas cały nabiał. Ale jeśli to przez nietolerancję laktozy, to są produkty bez laktozy - np w Biedronce i Lidlu mleko bez laktozy. W Biedronce jest zolty ser bez laktozy na H. (nie pamiętam nazwy).
A co do niewchodzenia w spodnie, to może to też być przez miednicę. W ciąży się trochę rozszerza.

Babina - wydaje mi się, że to może być od wit. D. U nas tak było i u Renisus. W piatek pediatra powiedziala, ze mogla byc rzeczywiscie taka reakcja ze strony brzuszka. Po probiotyku jest ok, ale u Was może być inaczej.

Pscolka - dzięki za cynk, co do maści. Na pewno kupię.

Ostatnia edycja:
reklama
Spróbuje podać mu jedna z tych rzeczy i zobaczymy jak się będzie zachowywał. Dziś jeszcze dam mu spokój,zobaczymy czy będzie grzeczny,a najwyżej jutro podam mu np tylko witamine

Ja się dopiero niedawno zmiescilam w jedne ze spodni, zresztą i tak wieksze niż nosiłam przed ciążą. A przytylam 12kg i został mi tylko 1kg na plusie. Ale u mnie to kwestia brzucha, wciąż jest duży.

Mam wrażenie, że zaraz eksploduje mi głowa. Już wczoraj się z tym bólem kladlam. Noc przespalam jakoś, oczywiście z pobudka i znów wstałam z takim samym bólem...

Sunovia - mam tak samo! :/ Nie ważne czy śpię dłużej czy krócej. Czy Ł. mi pomaga czuję jakbym miała wielkiego kaca. Nie wiem co jest grane.

Magda - ja podaje biogaje. I powiem ci ze kupki sa rzadsze bardziej plynne no ale m.in takie ma zadanie. Teraz nie podawalam przez 2 dni nic bo zapomniałam i vitaminy d i probiotyku. Czy widze jakąś zmianę. Nie napreza sie po jedzeniu. AlE to moze byc czysty przypadek.Dam znać

Ruda- ja podczas kąpieli przemywam buziaka. I z rana tez...właściwie to wszystko. Przegotowana woda.

dziewczyny a czy samo ulewanie,wrecz chlustanmie pod cisnieniem moze swiadczyc o skazie białkowej?Dodam ze wysypek(oprócz potowek i tradzika)nie ma,kupy ładne,ale 1-2 dziennie.Aby ulewa,wrecz wymiotuje,mimo przerywania jedzenia odbijania,wysokiego ukłądania.I ma sucha skóre,głównie na nózkach.
dzis M kupi ten nutrition,sprubuje

Domka - a podajesz coś dodatkowo? U nas po Infacolu bylo silne ulewanie. Karm w takiej pozycji, by dziecko miało żołądek i główkę wyżej. Odbekujecie? Moze ostatnio wiecej je? A wiesz co - Adik ostatnio, gdy chce wymusić pierdka, to tak się napreza, że też czasem od tego mu się ulewa. Czasem w trakcie jedzenia.

Ruda - na wznak, ale mamy klin dla niemowląt, by mały nie leżał na płasko. Na boczkach niby niedobrze dla bioderek.

Ruda - śliczne i wyczekane maleństwo :) Jak się czujesz?

reklama
Cyntia karmie wysoko,odbekuje pare razy w trakcie jedzenia,a mimo to dalej ulewa i to sporo,nieraz potrafi przed kolejnym karmieniem jeszcze chlusnac.Nic nie podaje,jest aby na cycu.
Wiecej chyba nie je normalnie,ale M zauwazył ze to ulewanie jej sie nasiliło,i rzeczywiscie jak była młodsza nie ulewała az tak.Teraz ulewa non stop,waga niby ładna,dr mnie zbyła;-/
kupie ten zageszczacz i sprubuje na własna reke a na wizycie powiem dr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry