reklama

Październik 2014

reklama
Slonko to pytanie chyba do mnie nie do Domki ;) Jak to się zaczęło karmilam mieszanie. Niestety decyzja lekarza przestalam. Teraz staram się uruchomić laktacje zeby chociaż te butelkę jedną mojego jej podać. Mam elek. Medela swing ale tylko kropelki mi ida wiec nie ma nic:/

Mizzah sorka:) źle przeczytałąm:) ja teżjuż sama nie wiem co lepsze..u poprzednich dzieci to było wadomo że mają typową alergię bo do kupek dochodziły jeszcze inne objawy a u tego oprócz kupek i tych ulewań to skóra czysta, brzuszek nie boli...więc sama nie wiem..

No ja ci powiem Slonko ze ja też sama nie wiem co jest czego objawem. U niemowląt niekiedy nic nie jest takie oczywiste. Moją akurat brzuszek bolał...ale czy to od tego - ciężko powiedzieć.

Pytałam wczoraj lekarza o szczepienia,powiedział ze on jest za 5w1 plus pneumokoki. Zdziwiony był że w przychodni zapisali mnie na szczepienie dopiero w 9 tyg życia małego,że on preferuje jak najszybciej od 6 tyg.

I teraz nie wiem co zrobić,czy dzwonić do przychodni żeby mnie przesunęli na wcześniej czy zostawić tak jak jest.
Co o tym myślicie,kiedy wasze dzieci były szczepione

Czesc dziewczyny, wczoraj moj synek mial drugie szczepienie (pierwsze bylo w szpitalu po urodzeniu), mierzylam co kilka godzin temperature i nic niepokojacego nie zauwazylam (temperatura wahala się miedzy 36.6 a 37.5) obecnie ma 37.1, czy w takim przypadku mozna mowic o goraczce? Wiem ze niemowleta maja wyzsza temperature niz dorosli wiec chyba nie? jak myslicie?

reklama
Moja mała póki co daje nam spac bo sama śpi. Jadła około 23-24, 3-4, 7-8. I teraz nadal śpi. Jednak zaraz ją wybudzę i dam cyca bo robi sie zółciutka a ponoć lepiej jak bedzie duzo sie załatwiała to szybciej jej to zejdzie. Póki co tez nie załatwia sie za wiele. Bałam sie ze z pampami nie wyrobie a tu w nocy poszły 2 i do teraz spokoj... Trochę mnie martwi ten jej spokoj. Jak by dziecka w domu nie było. Trudno dalej bede karmić i przewijać z zegarkiem bo mała sen ma po mamie i nic jej nie przeszkadza ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry