reklama

Październik 2014

reklama
Ruda a moze czopek glicerynowy?? Pewnie by pomógł tylko nie wiem czy mamy karmiące mogą. Swoją drogą 40 letni facet i zawał.. Strasznie przykre bo to jeszcze młody człowiek.

ruda - szklanka wody, albo i dwie na czczo, mielone siemię lniane, chleby/makarony razowe, zupy - to mi przychodzi tak na szybko, a jak nie pomoże od góry to zawsze od dołu można czopki glicerynowe. A inna sprawa, że może jak boli to hemeroida masz?

pscólka - no moja córka na samym cycku na niecałe 6 miesięcy ważyła UWAGA 1030g ;-) była mocna gruba, ale dziś ma 20kg - 5lat piękna i wiotka, ponoć na cycku można se przybrać

ruda1991 - ja córkę i teraz małego szczepie tylko państwowo, z różnych powodów, a tekst ze szkoda małe kłóć mnie rozwala (delikatnie powiedziawszy) nas tak szczepili żyjemy, córka jakoś traumy nie ma przez to. A jak z córka byliśmy 5lat temu to nasz pediatra (ojciec 5 małych dzieci -szczepiący je właśnie państwowo) powiedział tak trochę żartem ze szczepionki skojarzone są od czasu becikowego żeby rodzice wiedzieli co z kasą zrobić
...a takiej lekarce bym właśnie powiedziała że naprawdę mnie nie stać i już nie ważne czy chodzi o kasę czy nie bo guzik ja to obchodzi - chyba ze ma z tego profity co nie jest wykluczone
podpinam się pod dziewczyny czopki glicerynowe, a tak zapobiegawczo kilka suszonych śliwek w ciągu dnia

Ostatnia edycja:
Oj a mi sie hemoroidy zrobiły.I wogule od porodu mineło ponad 6tyg,juz nie plamiłam nawet a tu od 2 dni leci mi krewka jak okres az dziwne,niewiem czy moze jeszcze jakas resztka?okres raczej nie mozliwy bo ja kp??Wizyte mam dop na 10.

Byłam na zakupach swiatecznych.Starszej kupiłam gadzety do włosów,domino,sukienke i rajstopki,młodszej 2xspiochy,2xpółspiochy,a siostrzencowi domino i bluze.tyle pod podusie dostana od nas.

reklama
Ja to jestem za leniwa na bieganie po sklepach. Co sie da, zamawiam przez internet. Właśnie szukam jakich porządnych butów na zimowe spacery, nieprzemakalnych.
Ostatnie dwa lata jak tylko śnieg zaczynał topniec wedrowalam w mokrych butach. Wierzyłam się i wszystkie wyrzuciłam, teraz szukam jednych a porządnych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry