Pscółka- współczuje tych przeziębień... U mnie za to jest mega sucho w sypialni
mała budzi sie i ledwo co oddycha przez nos- taki okropny świst- daje mokry ręcznik na grzejnik i na drzwiach wilgotna pieluchę ale to nic nie daje... A nawilżacza nie bardzo chce bo to siedzisko grzybów i roztoczy.
Miło mi dziewczynki ze sie stesknilyscie
ja A Wami tez...
))
Mizah/Mroczko- pisalyscie kiedyś ze czujecie sie samotne- ja tez tak mam
straciłam kontakt z moja przyjaciółka ktora znałam sie od 17 lat... Kiedyś o tym pisałam, a dziewczyny z pracy jakoś nie wykazują chceci kontatku.. Moja mama, ktora mi pomaga, robi to sporadycznie bo mój durny brat ktory ma 2 dzieci jest normalnie zazdrosny ze mama do mnie przychodzi i specjalnie podrzuca jej swoje dzieci (mimo ze jedna chodzi do przedszkola a druga siedzi z jego teściowa)... Także mama coraz rzadziej mnie odwiedza... A sama nic mu nie powie bo nie chce żeby sie obraził... Mąż wychodzi do pracy o 8 a wraca o 20... No i te problemy żołądkowe małej... Czasami mam wszystkiego dosyc...
Kotulcia - dowiedziałam sie czemu nie ma tej humany- oni produkują ja cyklicznie- wypuszczają jakaś tam ilośc i pozniej zmieniają produkcje pod inne mleko bo podobno czyszczenie maszyn, sprawdzanie surowców itd kosztuje i wogole same ceregiele z tym sa... Ja zamówiłam ostanie 10szt z gemini- nigdzie juz nie ma ... Zobaczymy jak zużyje czy nie przerzucę sie na inne...
Rjoanka- widzę ze Ty specjalistka jestes
jak moja sie "wyleczy" to tez sie do ciebie usmiechne... Miałam czytać język niemowląt ale skończyłam na 30str bo jak sie za to zabieram to ze zmęczenia juz liter nie widzę:/
Sunovia- a co na katarek robisz? Takie maluszki moZna smarować maścią majerankowa pod noskiem? Ja kupiłam inhalator / nebulizator takiego pingwinka- stoi juz dwa tyg i nie mam czasu zajrzeć do instrukcji
Czarna - Twoj je max 120ml na noc?? Moja to jak armata potrafi zjesc 170ml
więcej boje sie jej dać ale czasami widzę ze ma ochotę na dokładkę... Ale moze to od wagi zależy- nasza ma juz 4850.
Zdjęcia bobasow- wszystkie słodkie
mnie korci jakaś sesja szybka i zamówić kalendarz ze zdjęciami dla dziadków na święta...
Katinka- czytałam gdzies ze znowu szalejsz z porządkami? Ja nie mam zamiaru myć okien na święta...
Czy któraś wybiera sie na jakaś impreze sylwestrowa?
Miło mi dziewczynki ze sie stesknilyscie
Mizah/Mroczko- pisalyscie kiedyś ze czujecie sie samotne- ja tez tak mam
Kotulcia - dowiedziałam sie czemu nie ma tej humany- oni produkują ja cyklicznie- wypuszczają jakaś tam ilośc i pozniej zmieniają produkcje pod inne mleko bo podobno czyszczenie maszyn, sprawdzanie surowców itd kosztuje i wogole same ceregiele z tym sa... Ja zamówiłam ostanie 10szt z gemini- nigdzie juz nie ma ... Zobaczymy jak zużyje czy nie przerzucę sie na inne...
Rjoanka- widzę ze Ty specjalistka jestes
Sunovia- a co na katarek robisz? Takie maluszki moZna smarować maścią majerankowa pod noskiem? Ja kupiłam inhalator / nebulizator takiego pingwinka- stoi juz dwa tyg i nie mam czasu zajrzeć do instrukcji
Czarna - Twoj je max 120ml na noc?? Moja to jak armata potrafi zjesc 170ml
Zdjęcia bobasow- wszystkie słodkie
Katinka- czytałam gdzies ze znowu szalejsz z porządkami? Ja nie mam zamiaru myć okien na święta...
Czy któraś wybiera sie na jakaś impreze sylwestrowa?