• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
O mamo renisus wietrzym pampki?ja mam pampki w takim eorku na łózeczko.Teraz wróciłam do 2 z dady bo wydawało mi sie ze 3 ampersa i dady cikna,okazało sie ze to od tych ortogatek pampersy paruja i wrazenie wilgoci jest,pipka sie juz czerwieniła,smarowałm ziajką

Domka, rozkladam je gdzies w rogu a potem skladam i leza juz teraz nieuzywanym koszu mojrzeszowym:) Tak mi doradzila znajoma ktorej synek mial uczulenie na wszystkie pampersy. U nas tez nic niepomagalo nawet 2 masci od doktora. Dopiero kremik ziajki, wywietrzone pampersy i wielorazowki.
Samo trzymanie w materialowym worku tez jest dobre, zwroc uwage na zapach jak pachna te z worka a jak te z paczki. Nie wiem jak dada, ale zielone pampersy maja mocny zapach chemi.
Moja corka niepozwala mi rozmawiac czy trzymac telefon jak je a od dzisiaj musze ja trzymac za raczke. To jest jej czas i juz.
Czy Wasze dzieci tez placza i sa zle jak sie je wybudza?

Czarna super ze nocne dokarmianie sie sprawdzilo.
Pscolka, zdrowka dla Was.

Hejka,

Mam pytanie czy wytlumaczyłaby mi ktoras z Was jak rozpoznać alergię na białko mleka krowiego? ?? Wiem że dużo tego w necie, ale jakoś nie przemawia to do mnie i zaczynam miec mętlik a co gorsze doszukuje sie u Poli objawów. Będę wdzięczna bo normalbie jakies natrectwo mam odkąd dajemy enfamil :( No Pola czasem trze sobie twarz np oczka czy uszy fakt ze potem usypia no ale lekko się niepokoje. Umowie się dla spokoju do alergologa, ale moze któraś z Was mnie jakos uspokoi.

Ja muszę się jutro koniecznie umówić do ortopedy, bardzo źle się czuję. Kręgosłup mnie tak potwornie boli, ze dretwieje mi lewa noga i ręka :/ jade na przeciwbólowych i maści traumal. Sypie sie plus czuje sie od jakiegos czasu jak na okres tylko jego wciąż brak :/

Ja wybudzalam starszą na kąpiel po 21. Zawsze się zloscila, więc w końcu przestałam. Kapalam ja wcześniej i spala mi dokładnie do tej samej godz co przy wybudzaniu.

Mąż pojechał, moja pierwsza noc z dziewczynami bez niego. Aż się boję hehe.

Mizzah objawy moga byc rozne dlatego lepiej idz do lekarza jak Cie cos niepokoji. Moja tez trze oczka i uszka, taki etap rozwojowy; chociaz u nas na uszla dostalismy krople.
Tez myslalam ze jest jakies uczulenie i okazala sie egzema no i jedyne co mozemy zrobic to samrowac oliatum albo e45 czy jakos tak. Ogolnie widze ze doszukujesz sie roznych rzeczy u malej, ja tez tak mialam. Nie ma co sie dziwic, dziecko dlugo oczekiwane i pierwsze:) Ale odetchnij troszke kochana, Poli nic nie jest a jak cos sie bedzie dzialo to napewno to szybko wylapiesz. Ciagla panika tylko sama sie zameczysz, a napewno wiesz -spokojna i szczesliwa mama to spokojne i szczesliwe dziecko. Mam nadzieje ze Cie nieurazilam:)

ps. Judy a co Ty tak dzisiaj cichutko?

Ostatnia edycja:
Renisus - nie no, oczywiście ze nie :) I ja wiem ze trochę schizuje przez to zamiast glupia się cieszyc to policzki pod światło ogladam. No żenada, nie będę się pogrążać tymi opowiesciami.

Pola spi juz od 20:20 generalnie przespala mi dziś pół dnia. Staram się nie wybudzac chyba ze za długo śpi i mija pora karmienia. Probowalam przetrzymywac , skończyło sie fatalnie. Staram się miec ustalony plan ale jestem elastyczna. Jeśli dziecko leje mi się przez ręce to nie będę na siłę jej zabawiać. Sciagnelam app wonder weeks i wwdlug niej wlasnie zblizamy się do ukończenia drugiego skoku :)

Cichutko bo mała miała gazy a teraz z mojej winy usypianie od dwoch godzin :) nie wiem co mi do głowy przyszło zeby po kąpieli kiedy mała pięknie zasnęła postanowiłam pranie rozłożyć w szafie i zmienić nam pościel. (Śpimy w jednym pokoju z małą) . Oczywiście obudziłam ją i od dwoch godzin walczymy zeby zasnęła . Juz nawet tatuś nie daje rady jej uśpić a zawsze mu tak dobrze szło . Nigdy wiecej nie bede zmieniać pościeli jak mała spi chociaż bym miała spac bez poszewek ;)

reklama
Mizzah u nas w dzien roznie bywa ze spaniem, wieczorem jednak zawsze ja budze od 18tej a o 19stej kapiel, potem cyc i jak zasnie wybudzam po 22 karmie, zmieniam pampka potem drugi cyc i spi ladnie w nocy. Oczywiscie do kolejnego karmienia.
Zaraz sobie sciagne ta aplikacje:)

Sunovia, powodzenia w takim razie i czekamy na relacje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry