reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

reklama
A ja nie wiem czy będziemy miec choinkę. Musielibyśmy strasznie sie nakombinowac zeby ja zabezpieczyć przed jednym z naszych kotów, bo to łobuz i chyba nam sie nie będzie chciało.

Wrzuce Wam w zamian zupę z dyni, która wlasnie jem. Super na niepogode, zwłaszcza jak sie zmokło na spacerze :-).

Załączniki

• 1419000365815.jpg
    1419000365815.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 59
Ahhh moja tez pospala godzine na sofie wiec moglam sprzatnac lazienke. Teraz bedzie szalec na macie a ja zrobie prasowanie. Prasujecie jeszcze ubranka?

Moja dzis póki co działa zgodnie z planem... Cud ;)
Po wczorajszym dniu to miła odmiana.
U nas juz ozdoby wyjęte tylko nie ma kto jechac kupic choinki :) moze jutro znajdzie sie czas. A jak nie to rozwiesimy bombki po mieszkaniu ;)

Moj miał już dwie drzemki po 1,5 godz. Wieczorem go trochę przeciagne zeby nie spal,o ile mi sie uda. Teraz zjadl i cos juz mu sie oczy kleja. Niby fajnie bo moge dosc sporo w dzien porobic bo maly spi,ale zas w nocy sie czesto budzi

A moja nie chce spać. Chyba ja ta szyja boli. I zapach ma nieładny :-(

Ja nie prasuje ubranek, wyprasowalam tylko raz, przed porodem.

Choinka już ubrana, ale prezentów nie kupiłam. Nie mam na nic czasu.

Babina u nas wbrew pozorom, jak malo spi w dzien tym gorzej jest jej zasnac wieczorem. A Mikolaj w koncu zacznie przesypiac Ci noce, widocznie jeszcze musi podjadac po nocach. Probowalas go dokarmiac po 22? Ja tak zaczelam, nawet na spiocha i nawet 5 minut. Po kilku dniach przestala sie budzic na pierwsze nocne karmienie i potem juz calkowice zrezygnowala z jedzenia nocnego. Teraz staram sie karmic co 3 godziny w dzien, chociaz niezawsze tyle wytrzyma.

Sunovia u naszej Kulki szyja, pachy i faldki tez sie odparzaja i podsmierguja. Uzywam kremu z ziajki tego na odparzenia naprzemian z nivea baby krem kojacy na odparzenia (polecam tez do dupci). Pomaga na dzien, dwa i potem uleje jak nie widze, albo niedokladnie wytrzemy i znowu.

Ruda, dobrze ze juz Cie naprawili. Swoja droga, jak mogli przeoczyc to w szpitu? Mnie natomiast tak wyczyscili ze prawie nie plamilam.

Zaczyna sie u mnie akcja pt. Chrzciny. Tesciowa tak sie rozpedzila ze pozapraszala chyba juz 30 osob i juz wesele zaczyna organizowac. Dlaczego ta kobieta nie potrafi zrozumiec ze nam sie nie spieszy. Ehhh brak mi slow, powiedzialam tylko ze niebedziemy na chrzciny gotowac tylko wynajmiemy sale i tam obiad bedzie. Chrzciny beda u mojego L z tego powodu ze moj rodzinny dom jest tam gdzie wrony zawracaja a moja mama planuje wyprowadzic sie z tamtad. Nic wiecej nas tam nie trzyma, wiec bez sensu chrzcic wlasnie tam. L jest spod czestochowy i lotnisko pod nosem.

Mamy z Uk, czy chodzicie juz na play grupe?

Renisus probowalam dac malemu o 23 mleko na spiocha,ale i tak sie obudził tak jak mial po 3 godz. Wczoraj zrobiłam mu przed spaniem 4wiecej,to go potem brzuszek bolal.
Chyba się całkiem w ojca wdal z tym nocnym podjadaniem,heh

reklama
Do góry