reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

reklama
Monia, Nikodem raz w ciagu dnia też zjadł przez 10godz tylko 100ml bo ja pojechalam po zakupy świąteczne a on został z moją mamą. Zostawilam ściągnięte mleczko ale on nie lubi zadnych gum i mama mu to 100ml poprostu wcisnela. On wolalby nic nie jeść niż jeść z butli to samo mleczko. W nocy też śpi po ok 10 godzin bez jedzonka. A waży 7.300kg. Dacie race bo łapie cycki a to już dużo. Mojego uczylam 2 miesiace jeść bo nie umiał chwytać. Często 2 godziny mijały aż zaczął jeść. Przy karmieniu czesto trzeba wytrwałości. Trzymam kciuki aby Wam sie udało!!
I właśnie tego się boje, że jak soe przyzwyczai kciuka to go prędko nie oduczę.;( na razie go ssie tylko jak sie obudzi glodny i go nie wezmę zaraz. A raczej chciałby ssać ale ma skarpete na łapce;)

A mój Młody zjadł z prawego cyca oczywiście na lewego nie chciał spojrzeć więc sie usciskalam i 50 ml było więc je wciągnął i jeszcze 20 mm. Ciekawe ile waży jak zwazylam go ze sobą tydzień temu to wyszło mi 6.5 kg. 800 g w miesiąc to tak średnio chyba nie ? Bo ja to mówię że chudy jest a mąż sie śmieje że taka chudzinka z niego że szok.

Renisus, zakrztusila się od płaczu właśnie, ale zanim do niej doszłam to już sobie poradziła, więc jej nawet nie wyjmowalam. Obie jeżdżą z tyłu tyłem. Z przodu niestety nie mogę żadnej wozić, bo nie da się wyłączyć poduszki.
Ty wciąż nie masz dostępu do zamkniętego?

Betti ja kiedyś we śnie złapała m mojego męża rękę w locie jak sie przekręcal w łożku chociaż córa spala w łóżeczku. W ogóle jak karmilam córkę 8 m-cy to tak czujnie spałam, że przy jej pierwszym chrzaknieciu juz sie budzilam. A synka przez chwile poprostu nie słysze. Nie wiem czemu :(

Moja tez przybiera średnio 200 gr tygodniowo i to jest normalny wynik.
Dziewczyny jak długo używaliście tych wkładek dla maluszków w fotelikach?? Mi sie wydaje ze jak ją grubiej ubieram to jej nie wygodnie. Z drugiej strony chyba jest bezpieczniej ....

reklama
Do góry