Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moze najpierw skocz z tymi wynikami do lekarza i zobacz co powie, bo to aż dziwne, ze badań kału nie robią, robia tylko na to jedno i to akurat jest. Albo jakis błąd w badaniu?
Cyntia: zdecydowanie powtórz badanie. Moja mama była laborantka. Jak nam posiew kału U corki jalowy wyszedł (czytaj: w jelicie nie ma żadnych bakterii, co jest niemozliwe) to mi trochę naopowiadala o pracy w laboratorium. Na spokojnie powtórzcie badanie ale w innym laboratorium. A dlaczego badaliscie kupe?
Cyntia: mi jak zbadali krew w szpitalu to mi cesarskie chcieli robić w 6 miesiącu ciąży bo wyszło im, ze mam hemoglobine na poziomie 4 i ze mam krwotok wewnętrzny. Jak powtórzyli badanie to wynik był 11.
Rozkroilam na 4 i dałam małemu bo coś się męczył.
Zrobił w sekundzie ale takiego kleksika,a potem poszedł jakiś śluz,ale mam nadzieję ze to z tego czopka było bo pierwszy raz takie cosik widziałam