Cześć Mamuśki

Ale miałam wczoraj dzień- na nic czasu, mała non stop na rękach, marudna.. już czekałam z utęsknieniem kiedy tatuś wróci do domu i ją przejmie

Tez byliśmy wczoraj w lidlu ale oczywiście już przekopane wszystko- udało nam się kupić tylko 2 pary leginsów, pościel do łóżeczka, zabezpieczenia na szuflady, rogi, kontakty itp i ten kocyk- śpiworek- wygląda to super, a przynajmniej nie będziemy musieli małej do samochodu w kombinezon ubierać- potem cała zgrzana była, nie mówiąc o jakiejkolwiek wygodzie
Ja kupki spieram czymkolwiek mam pod ręką, np. mydłem w płynie- ale od razu jak zrobi to wrzucam do miski z płynem do prania i musi się pomoczyć bo inaczej nie ma szans żeby zeszło
Nocka dzisiaj nieciekawa- pobudka o 4.00, potem 6.00 i 8.00. I już znowu jadła, a potem zasnęła przy cycu przed 10.00. Nie mówiąc o tym, że od 4.00 rano spała z nami w łóżku i się nie wyspałam- muszę ją odkładać do siebie, bo się wykończę. W ogóle wczoraj to doiła cyca chyba co 1,5 godziny :O Nie wiem czy nie zaczyna się "zabawa" z ząbkami bo ciągle chce do tego cyca i pokochała gryzaki, muszę jej w buźkę zajrzeć
Nasza Hania ma oczka takie szaroniebieskie- my oboje takie mamy więc raczej w tej kwestii nic się nie zmieni

a co do włosków to urodziła się z takim ciemnym blondem a teraz ma jasny blond
Betti moja też już szaleje na macie, obraca się z brzuszka na plecki, z plecków na boczki- nie ma szans żeby zostawić ją samą- już nieraz zawisła na krawędzi łóżka, ale ją złapałam. Chyba niedługo mata wyląduje na podłodze, żeby było bezpieczniej
Dzisiaj bierzemy sie z Mężem za pokoik Hani, przykleimy naklejki na ścianę i może ją przeniesiemy, jak kącik na łóżeczko uda nam się jeszcze ogarnąć. Mieliśmy to zrobić za tydzień, ale jak Hania zaśnie o 20.00 to nic nie możemy zrobić w pokoju, ani nic obejrzeć, ani zbyt porozmawiać.. Także jej dni w salonie są już policzone
Dziewczyny pomóżcie- jak zrobić, zeby ten suwaczek się codziennie sam przesuwał. Wklejam ten adres url tam gdzie jest na to miejsce, daje wgraj, obrazek wyświetla się w okienku wyżej i co dalej? Bo ktoś mi kiedyś napisał żeby adres skopiować tam gdzie jest "edytuj sygnaturę"- więc tak zrobiłam kiedyś i zamiast suwaczka wyświetlał mi się link.. teraz zmieniam suwaczek "ręcznie", żebyście mniej więcej miały orientację, ile ma Hania
No i obudziła się po niecałej godzince, teraz leży w łożeczku, gada do siebie i pluje- już jakiś czas temu się tego nauczyła ale wczoraj jej sie przypomniało