Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale za to była przerwa w spaniu od 5.30 do 7 
jedyny kontakt, na który pozwala to lizanie i obwąchiwanie Zosi po grubszej sprawie ;-)
Moja jeszcze się nie obraca ale zaczęła się dogadywać z kotembiedna kicia bedzie łysa jak moje dziecko dalej będzie ją tak "glaskac"
Hej
Dobrze, ze jestescie dziewczyny i ze wszystko ok.
Monia, super ze jedzonko juz dobrze idzie. U nas w dzien tez jest marudzenie i bardzo malo je, bo rwie sie do zabawy. Za to nocami nadrabia i tak jak u Askar co 3h jedzenie i znow spi z nami bo po odlozeniu do lozeczka sie budzi. Karmie ja w jej pokoiku ale zasypia przy cycu. Najlepsze jest to ze jak ja poloze w naszym lozku to sie nie budzi, a nawet sama zasnie.
Twoja Zosia to pewnie juz ladna kluseczka. Ile ona juz ma? Na aplikacji nie widze suwaczkow.
A z paluszkiem juz jest ok octenisept i rivanol pomogl. Lekarka nic ciekawego nie powiedziala, wiec nie wiem co tak naprawde sie stalo.
Askar, to wesolo masz z pieskiem i Haniamoze juz skok sie skonczyl, bo jskos tak wypada. Z jedzonkiem probowalas mieszac jabluszko z marchewka? Moze tak ja przekonasz. U nas natomiast jablko jej nie smakowalo ale marchewka sie zajada. Wczoraj oszalala na zupke jarzynowa (marchewka,ziemniak, pietruszka)
Zosia z psem nie gada ale obserwuje go bardzo uważnie. I też próbuje go "głaskać" ale pies nie jest głupi i jak tylko wyciąga do niego rękę to uciekajedyny kontakt, na który pozwala to lizanie i obwąchiwanie Zosi po grubszej sprawie ;-)
Dziewczyny wychodzicie codziennie na spacer? Bo jak taka pogoda nieciekawa to mi się w ogóle nie chce ruszać z domu i mam wyrzuty sumienia jak nie pójdę![]()