Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobrze, że już sobie poszło. My do spacerówki to jeszcze trochę musimy poczekać, póki co podniosłam trochę oparcie w gondoli i na razie zdaje egzamin.
Jedna wielka masakra. W dzień też kiepsko ze spaniem. Niby przyśnie na rękach a odłożyć się nie da, budzi się i trzeba usypiać od początku, bo już jest wyspana 
Hej dziewczyny
Chyha przygotowania do swiat i opieka nad maluszkami pochlonela was na dobreja ostatni czas chorowalam ostre wirusowe zapalenie gardla. Ciezko chorowac i zajmowac sie malenstwem. Na szczescie Hania sie nie zarazila.
Drugi zabek nie chce wyjscnarazie tylko jednym mnie kasa;p boli strasznie
Po swierach idziemy na szczepienie. Wogole ten miesiac bardzo intensywny bedzie. Szczepienie, bioderka, badanie sluchu.my mnostwo spraw ze slubem i chrzcinami do zalatwienia.
Kiedy planujecie przerzucic sie na spacerowke?
Cześć dziewczyny
betti ja też zachorowałam i bez antybiotyku się nie obeszło. A nie pamiętam kiedy ostatnio brałam antybiotyk. Mąż też trochę ode mnie złapał, ale on to lżej przechodził. Nasza niunia choróbsko nie złapała ale zapalenie spojówek od nas tak. Dostała antybiotyki w maści. Najpierw jedno a potem drugie oczko. A wyglądała strasznie moja malutka.
Łucja ma ciężki czas ze spaniem, usypianiem itp. Już dawno odeszły czasy ze spała po 11 godzin. Dalej karmiona jest cycusiem i od ukończonego 5 miesiąca rozszerzamy dietę. Na razie warzywa po pół słoiczka dziennie, czyli jeden smak dwa dni. Jadła już marchewkę, dynię, ziemniaczki, kalafior, brokuł, groszek, pasternak, jeszcze jutro i po jutrze cukinia i Ew, szpinak a potem owoce. Już całkiem ładnie połyka i ściąga języczkiem.
My jeszcze ze spacerówką poczekamy. Mała jest bardzo ruchliwą, przekręca się w obie strony, dookoła własnej osi, pełza do tylu i zaczyna do przodu podciągać sie. Staje na czworaka i kołyszą dupką. Ale jeszcze nie siedzi stabilnie. Poczekamy do stabilnego siedzenia.
Hej
Betti nie zazdroszczę choróbskaDobrze, że już sobie poszło. My do spacerówki to jeszcze trochę musimy poczekać, póki co podniosłam trochę oparcie w gondoli i na razie zdaje egzamin.
A u nas chyba skok. Tak chwaliłam Zosiaczka, że śpi całą noc z jednym karmieniem i chyba przechwaliłam. Od kilku dni budzi sie co najmniej 3 razy. Wczoraj co godzinę, dzisiaj co dwieJedna wielka masakra. W dzień też kiepsko ze spaniem. Niby przyśnie na rękach a odłożyć się nie da, budzi się i trzeba usypiać od początku, bo już jest wyspana
No i największa dla mnie zagadka. Od jakiegoś czasu mam często mokre od siuśków dziecko. A najciekawsze jest to, że pampersa prawie suchy. Wysnułam teorię, że to przez to, że ciągle trzyma nogi w górze i jakoś jej te siuśki przeciekają. Macie jakiś patent na przeciekające pieluchy?
Witajcie po swietach
Mam nadzieje ze u was udane swiets, bo u nas takHania byla grzeczna. Wizyty w gosciach zniosla rewelacyjnie
caly czas zadowolona.
Mamy drugiego zabkawczoraj wyszedl
Wiec wczorsj wieczorem gryzla mnie dwoma zabkami. Musialam ja oddac tacie ;p bo chyba zabawe sobie z tego zrobila;p pozniej balam sie jej dac cyca ;p
Wogole Hania juz takie postepy robicaly czas wesola wszystko ja cieszy, pelza juz do przodu, tak smiesznie sie czolga ;p apetyt ma super, wszystko co jej dam to zje. Sama radosc juz teraz z macierzynstwa
nie wyobraxam sobie wrocic teraz do pracy tak jak to bylo wczesniej po pol roku. Dobrze ze jest rok macierzynskiego.
Dzisiaj mialysmy isc na szczepienie, ale przeloxylam na czwartek. Ciekawe ile juz wazy moj klocek
Monia, jak Zosia? Minal skok? Z pieluchami nie pomoge bo u nas nie ma problemu. Tzn raz sie obudzila mokra, ale moja wina bo zle pieluche zapielam.
Nina, Łucja zjada pol sloiczka przy jednym karmieniu?
Bo moja Hania to rzadko kiedy zje pol sloiczka. U nas sloiczek to na 3 dni.