Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Emilia - ja miałam takie ponad 2 tygodnie, a później pojawiało się co jakiś czas. I przez to brałam luteinę i miałam nakaz leżenia. A kiedy masz wizytę? Może lepiej skonsultować się z lekarzem?
My odkąd się dowiedzieliśmy ,że jestem w ciąży nie współżyjemy narazie,zobaczymy jak dalej będzie.
Boimy się,nie ma co ryzykować,to nasza wyczekiwana kruszynka.
Co do ich planow to nic nie wiem, nawet mnie nie zbadali Juz sie przyzwyczailam Po zastrzyku z brzuszkiem lepiej, plamienie bezowe jest. Kurcze jutro mam wizyte u gina a jak mnie zostawia to znowu przepadnie:/ a to ostatni dzwonek na przeziernosc karkowa, jak powiedza ze mnie zostawiaja jeszcze to sie tutaj upomne o to.
Kotulcia - a nie możesz powiedzieć lekarzowi, żeby puścił Cię na wizytę na godzinę/dwie? Może by się udało? Masz tam kogoś na oddziale z kim da się pogadać? ;-) Trzymam kciuki!
Pauletta - witaj :-) Napisz nam co nieco o sobie :-)