reklama

Październik 2014

No to, gdy zaczęłam czuć "pykanie", to odsłoniłam brzuszek. I zobaczyłam 2 pyknięcia. Dziś też! W ogóle, co dotknę brzuszka, to mały się uspokaja. To znaczy, że się boi?
wow, zazdroszczę :) U mnie teraz łożysko na przedniej ścianie więc pewnie później poczuję ruchy :-(

Dobrze, że M dostał potas na serce to łyknęłam. Byłam cała mokra,a jak zmierzyłam ciśnienie po jakiś 5 minutach odpoczynku to było 129/88. Chybasię przejdę do lekarza bo to juz drugi raz w tej ciąży i boję się żeby przez teskurcze i ciśnienie coś złego się nie stało. :cool:
hm..powiedziałabym lekarzowi ze względu na te skurcze.... Może powinnaś łykać magnez żeby się uspokoiły?

reklama
Wizyta zaliczona. Wszystkie wyniki w normie, cytologia też ok. :) Jedyne co nie jest dobre to to, że przybyło mnie w miesiąc 4 kg !! Czyli dieta MŻ :P Poza tym siusiaka nie widać, czyli będzie dziewczynka :D

Cześć dziewczyny!!!

Oczywiście mojemu odpowiedziałam "TAK", nie wyobrażam sobie nic innego, marzyłam żeby kiedyś zapytał. Wiedziałam że nie chce ślubu, też od ostatniego poronienia mieliśmy dużo stresów i problemów, ciągło się to do teraz. Myślałam już nawet że nie będziemy razem, a tu taka niespodzianka świąteczna...

Mona 100 lat, 100 lat, 100 lat

Cyntia nieważne jaki, gdzie i kto przyjdzie, to wasz dzień i nie przejmuj się, ważne żeby w waszych sercach przetrwał z miłymi wspomnieniami, trzymam kciuki kobitko, będzie jak sobie wymarzyłaś

Dziewczyny dbajcie o siebie, trzymam kciuki za wizyty, ja mam 8 maja następną - jeszcze sporo czasu do nie!!!

Ja właśnie siedzę i robię projekt ogrodu - na szczęście praca w domu więc mam czas na wszystko. jak skończę to biorę się za moje hobby: pudełeczko dla szwagra na 30 urodziny i komunijne dla siostrzenicy mojego...
Pochwalę się, takie małe cudeńka robię w wolnych chwilach:
DSCN2854.jpgDSCN2843.jpg
DSCN0220.jpgDSCN0208.jpg
Jeszcze karteczki, zaproszenia i inne bzdurki: kalendarze, notesy, zawieszki z mydełek i do kluczy lub torebek, no i więcej takich głupotek - kocham to!!!
2-2.jpgDSCN2649.jpgIMG_0753.jpgZdjęcie0003.jpg
2.jpgDSCN0145.jpg

Załączniki

• DSCN2854.jpg
    DSCN2854.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 96
  • DSCN2843.jpg
    DSCN2843.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 94
  • DSCN0220.jpg
    DSCN0220.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 93
  • DSCN0208.jpg
    DSCN0208.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 93
  • 2.jpg
    2.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 93
  • 2-2.jpg
    2-2.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 92
  • DSCN2649.jpg
    DSCN2649.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_0753.jpg
    IMG_0753.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 117
  • Zdjęcie0003.jpg
    Zdjęcie0003.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 90
  • DSCN0145.jpg
    DSCN0145.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 90
Dorota- gratuluje udanej wizyty...:)

ja juz nie moge sie doczkeać ruchow dzidziulka... Strasznie bym chciala juz czuć, to uczucie, pewnie najpiekniejsze na świecie;)))) ehhh jeszcze troszkę chyba muszę poczekać;) czasem zdaje mi sie że cos mnie smyra pod pępkiem, ale pewnie tylko mi sie zdaje,,,, sama nie wiem;p

bajaderka - niby to skurcze na k**ę, ale pewnie do skurczów brzucha to niedaleko. Myślałam o magnezie, ale mam go wysoko w szafce i stwierdziłam, że nie dam rady wejść na taboret:no:

Dorota D-
gratuluję dziewuszki:tak:

katinka -
to gratulacje:tak:. Śliczne arcydzieła, bardzo w moim guście i kolorystyce:tak:

MonaG – wszystkiego najlepszegoJ
Cyntia – dużo miłości Wam życzę i najważniejsze, że jest tak jak Wy chcieliście; ja gdybym się mogła cofnąć w czasie, to też bym chciała zrobić ślub tylko ze świadkami i tyle
Madzia – współczuję, ja cierpiałam w środę i jeszcze trochę mnie wczoraj trzymało;
Madziorrek – moje na poprzednim USG też było bardzo leniwe…
Garmelka – ja w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam;
Melodja – dużo zdrówka dla córci;
Czarna – kciuki za wizytę &&&
Dorota – gratki wizytyJ
Katinka – śliczne rzeczy;

Trochę mnie nie było... Najpierw urlop na wsi, gdzie zbytnio zasięgu nie ma, w zeszłym tygodniu miałam wizytę swojego głównego księgowego z Francji, więc miałam kupę roboty i masę nadgodzin. Dzisiaj jeszcze tylko urodziny córci i od jutra spokój. Tort gotowy, prezent też już czeka:) Nie chcieliśmy jej dawać przed żłobkiem, bo by chyba nie poszła
;-)więc czeka na popołudnie. Wizyta w dniu dzisiejszym zaliczona - było bez usg, ale lekarka stwierdziła, że na razie wszystko w porządku i oby tak do końca zostało. niestety wdało się jakieś zakażenie, więc muszę dowciapnie brać jakieś kapsuły:-(
Muszę też pogadać z szefem o tym, że powinnam tylko 4 godziny pracować przed komputerem. Może od maja się uda tak pracować. Dzięki temu wygospodarowałabym trochę czasu na jakiś basen, bo mi brakuje, a są fajne zajęcia w niedalekiej okolicy od pracy:tak:
Miłego dnia wszystkim brzuszkom :)

DorotaD gratulacje dziewczynki!!! Zazdroszczę :-D

Katinka piękne rzeczy robisz :szok: trzeba mieć talent :-)

Madzia ja używam olejku Fur Mama z rossmana i sobie bardzo chwalę. Chyba nie zapłaciłabym takiej kwoty za biooil ;-)

Karina ​wszystkiego najlepszego dla córy!!!

reklama
Hej dziewczynki. Wybaczcie,ze ostatnio nie pisałam, ale jak wspominałam wole poczekać do prenatalnych, zobacyzmy co wyjdzie. Wizyte mam o 18:45 wiec tez jeszcze trochę poczekam i wtedy się dowiemy co oznacza ta 'echoujemna przestrzen w okolicy kosci krzyżowej plodu' ech. A i w ogole jestem przeziebiona, gardlo boli, stan podgorączkowy... Porazka.
Katinka gratuluje :tak:
Mona wszystkiego najlepszego :-) Spoznione , ale szczere :-)
Cyntia no to wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :-) My na weselu usłyszeliśmy od wujka mojego meza, ze 'nie postarali się z jedzeniem':wściekła/y: A wiem, ze to była zlosliwosc, ponieważ każdy sobie chwalil, poza tym impreza była robiona w 'restauracji' u mojej rodziny, no ale coz. Naprawde, nie przejmuj się, to będzie wasz dzień :-)
Dorota gratuluje udanej wizyty i dziolszki :tak:
Czarna powodzenia zycze na wizycie, trzymam kciuki :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry