reklama

Październik 2014

dzień dobry, witam nowe mamusie :)

Odebrałam dzisiaj bete z wczoraj, wynik 883,9. Ostatnia robiłam 3 dni temu (róznica dokładnie 72 godziny), wtedy wynosiła 274,7. Czyli przyrost ok, tylko coś nie za niska ta beta?

miłego dnia, buuuziaki

reklama
Hej dziewczyny. matko jakie ja mam sny szok.

Agniecha super beta;-)

Mój M taki wczoraj dumny chodził jak mu pokazałam wyniki i mocniejsze kreski,jak paw;-)
POzdrawiam

Zaczyna się Cyntia :-S ale my kobiety znieśiemy wszystko dla naszych dzieci :-) mi się tylko spać chce i (.)(.) rozsadza :@
Domka - widzisz chodzi dumny wreszcie powoli dociera do męża sytuacja:-) wczoraj powiedziałam rodzicom:-P oczywiście zapowiedzieli że lekarza mam wybrać prywatnie w najlepszej klinice w województwie w razie w pomogą :-) nam :-) pierwsza wizyta za tydz :-)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj zrobilam 2bete bedzie wynik we wtorek czyste szaleństwo za długo czekać na coś co płace .
Zapisałam sie do lekarza na Nfz jeśli dobrze pójdzie to moze bede w szpitalu gdzie przyjmuje rodzic.miejsce wypas same superlarywy piszą ludzie ze jak w serialach i dostaje sie swoją polozna na 48h zobaczymy czy sie zakwalifikuje

Annam to ta jakieś specjalne wymagania żeby się kwalifikować? Ja też idę do kobiety która tam w szpitalu pracuje i ponoć bardzo dba o swoje pacjentki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry