reklama

Październik 2014

Przestańcie z tymi frytkami! Już prawie północ a ja sie slinie do pasa.
A moje malenstwo dopiero co miało czkawke. Oczywiscie leżało koło pęcherza, więc mimo, ze miałam pusto, to co kilka sekund chciało mi sie siusiu :-))).
Podzielam trudności z goleniem bikini. Lusterko, mowicie? Nie wiem, czy bym to wymyśliła. Jutro dzień wazenia, aż sie boję ci zobaczę, bo brzuszek mam z dnia na dzień większy.

reklama
Dziewczyny mam bardzo ważną prośbę, jeśli są tu mamy 6latków zarówno tych, które poszły do szkoły jak i tych które zostały w przedszkolu prosiłabym bardzo o wypełnienie anonimowej ankiety. Piszę pracę licencjacką i potrzebuje dość trochę tych ankiet a nie mam siły żeby chodzić po domach;/
Ponizej wkleje ankiete w ostatnim pytaniu prosilabym na koncu o podanie wieku wyksztalcenia ilosci dzieci w domu i w ieku szkolnym. Oraz adnotacje czy poszlo do szkoly czy nie.
Z gory dziekuje za pomoc
dziękuję :)

Opinia rodziców i aspekty, które przyczyniły się do podjęcia decyzji o edukacji dziecka 6 letniego w szkole. - ankieta z Ankietka.pl

Hej brzuchatki,u nas znowu upał,masakra,pootwierałąm okna.Nie słuzy mi taka pogoda ale chociaz pranie wyschnie.

agniecha przyszły ci spodnie juz? Bo tak sie zastanawiam czy do jutra mi dotra,bo pieniądze dopiero wczoraj do faceta dszły;-/Ale chyba predzej po niedzieli;-/

Czesc mamusie
Bylam wczoraj na polowkowym,wszystko wporzadku,potwierdzony chlopak wiec chyba tak juz zostanie:) chociaz wydaje mi sie strasznie duzy,bo podobno ma 450g...teraz to ja juz wiem skad mam taki brzuchol i ok 10 kg do przodu...co mnie naprawde przeraza
Wszyscy sie dziwia ze mam termin dopiero na pazdziernik,a tu taki brzusio duzy...wazne ze z maluszkiem wszystko ok :)

Ja miałam paskudną noc, czuję się totalnie wykończona...
smutny_3.gif
:-(

Oj ja też kiepsko spałam... wierciłam sie z boku na bok, serce mi waliło, siusiu co chwile :-(
zjadłam śniadanie i ide sie położyć, może zasne.

Miłego przedpołudnia:)

reklama
O raju...pojade, ale teraz to jeszcze bardziej mam stracha. Mam jechac do szpitala w ktorym chce rodzic czy do pierwszego lepszego. Nawet nie wiem co mialabym powiedziec, boje sie ze mnie opieprza. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry