reklama

Październik 2014

Jezu jedz do pierwszego lepszego,powiec ze czyms sie zatrułas,ze wymiotowałąs i nie czujesz ruchów. Zrobią USG,KTG i nie bedziesz sie zamartwiac. Zatrucie ciazowe jest grozne dla dzidzi,wiec lepiej jedz.

reklama
Hej ja dzisiaj też źle spałam. Tak mnie alergia rozłożyła że umieram. Katar się nasilił, leje się woda z nosa, śluzówka opuchnięta i oddychać mogę tylko przez buzię. Więc budziłam się co chwilę żeby się napić :-( nie wiem jak dam radę bez leków! Masakra :-(((

Garmelka mi też ostatnio strasznie wali serce. Tętno prawie 100 :-(

Mizzah daj znać co tam u ciebie

Ostatnia edycja:
Mizzah leć na IP i daj nam znać :(

widzę ze też macie problemy z tętnem- moje jest wysokie a ciśnienie wczoraj 90/70 - podczas kąpieli zrobiło mi się czarno przed oczami- więc robi się coraz ciekawiej:/ a lato jeszcze długie:/

dzień dobry :)

Domka, ja robię zawsze przelew bezpośrednio przez allegro więc kasa jest od razu u sprzedawcy, zamawiałam w poniedziałek rano i z samego rana we wtorek był u mnie pan z poczty :) ekspres :) A więc myślę że jak kasa była u sprzedawcy wczoraj to może nawet dzisiaj będą :)

Czesc mamusie
Bylam wczoraj na polowkowym,wszystko wporzadku,potwierdzony chlopak wiec chyba tak juz zostanie:) chociaz wydaje mi sie strasznie duzy,bo podobno ma 450g...teraz to ja juz wiem skad mam taki brzuchol i ok 10 kg do przodu...co mnie naprawde przeraza
Wszyscy sie dziwia ze mam termin dopiero na pazdziernik,a tu taki brzusio duzy...wazne ze z maluszkiem wszystko ok :)

gratuluję chłopca :) No pewnie, że najważniejsze że dzieciątko zdrowe, potem wszystko pięknie zrzucimy i będziemy laski :)

Ja miałam paskudną noc, czuję się totalnie wykończona...
smutny_3.gif
:-(

pojedz n a IP, powiedz co się dzieje, moja ciocia pracuje w szpitalu i zawsze mówi że mają zasrany obowiązek wszystko sprawdzić więc się niczym nie martw tylko jedz i będziesz spokojna, najwyżej troche powymyślaj żeby Cę nie olali, że robi ci się słabo itp

enya a od progesteronu się tyje:confused: Bo ja od samego początku biorę najpierw 2x2 dupka a teraz 3x1 i oczywiście u mnie 3 razy leżenie plackiem w szpitalu a do tego w domu też na ile mogłam - dopiero teraz jestem w stanie odebrać młodego ze szkoły a i tak po takim wolnym spacerku brzuszek mi się lubi postawić. A siedzenie w domu swoją drogą wzmaga apetyt;)

Do kiedy lekarz może zalecić branie duphastonu?

Myślałam że alergia mnie dopadła a głupia nie ogarnęłam że ja przeziębiona jestem:-D W lecie to się człowiek tego nie spodziewa:P

babinka z tymi pomiarami lekarzy to różnie jest, ja jak wychodziłam ze szpitala miałam USG i wyszło że młoda ma 277g i termin porodu aparat obliczył na 28.09 a 1,5tyg później wyszło że młoda ma 300g i termin porodu na 4.10 ale lekarz miał problemy ze zmierzeniem główki bo młoda tak ją chowała:) Wszystko zależy od dokładności pomiarów i to jest szacunkowe - mi gin w 37tc tydzień przed porodem powiedział że wychodzi że młody waży 3000g a jak po tygodniu urodziłam to okazało się że pomyłka była o 800g:szok: Kiepsko było go rodzić - na główce miał wybroczyny które do teraz mu wychodzą jak się złości albo płacze:tak: ale on też był bardziej grubiutki bo przy 3800g miał zaledwie 53cm;) A teraz szczypior:) Wolę rodzić mniejsze dziecko:D

Mizzah jeśli powiesz że już czułaś regularne ruchy a nagle cisza to muszą sprawdzić czy jest ok:tak: Daj znać co i jak. Tr:szok:mam kciuki żeby to zatrucie nie miało wpływu na maleństwo w brzuszku&&&

reklama
Mizzah – trzymam kciuki &&&
Babina – gratki chłopca
:-)
MonaG – mnie też w tej ciąży ciśnienie leci w dół (co wizyta u gina to coraz niższe
:tak:), ale na szczęście jeszcze ani razu nie zrobiło mi się słabo

U mnie też dzisiaj jakaś ciężka nocka (w ogóle od kilku dni mi się gorzej śpi)… Ech a poza tym zaczyna się alergia
:-(
Rośnie nam mała strojnisia - ostatnio córeczka ma fazę tylko i wyłącznie na sukienki i spódniczki i nie ma opcji żeby ją do żłobka w coś innego ubrać:-) Do tego okulary przeciwsłoneczne i szpanuje wśród dzieciaczków. Już się z niej nawet ciocie śmieją:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry