pscółka i spółka
Fanka BB :)
Hmm muszę sprawdzić

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)i dzwoni się do prowadzącego a nie głowe innym zawraca (t...tylko mnie panika ogarneła przed szpitalem, no ale ok...próbowała zrobić KTG, ale powiedziała, że to za wcześnie, i oprocz szumu, od którego piszczy mi wciąż w uszach nic nie było slychać...ciśnienie ok, detektor tętna wykrył serduszko 150/min. Więc jej się pytam, czy ok?? A ona nie wiem, jakie skutki mogły mieć wymioty. Zajeb$%^...Nie boli mnie już brzuch czuję się w miare ok, owszem jestem delikatnie osłabiona, ale dodatkowo się nakręciłam...kupiłam gastrolit na uzupełnienie elektrolitow. Jedynie co uspokoiła mnie troszkę położna, że prawdopodobnie dzidziuś śpi, że może się zmęczył wymiotami, że takie maleństwa często długo śpią. Oczywiście to zależy u kogo, tym bardziej, że ja dopiero coś tam poczułam.Ryczę od rana, bo już było dobrze z tymi napięciami. Były sporadyczne, mało intensywne i krótko trwały. No a w nocy łapały mnie co się obracałam :/ Ale do mojego P. nie dociera, że mam leżeć cały dzień i to on ma się o mnie troszczyć. W domu jest syf po tygodniu mojej nieobecności, ale nic nie zrobi. Jeszcze mi jakiś "test" zrobił. Wyłożył coś na środek podłogi i pod wieczór mi powiedział, że cały dzień czekał aż to sprzątne :/ Słabe to było. Przy najbliższym rodzinnym spotkaniu to powiem przy stole - niech rodzina się z nim rozprawi. Mnie się w ogóle nie chciało tego komentować. No nic będę leżeć w syfie.
Dziś na 19 jedziemy na echo serca maluszka. Trzymajcie kciuki!

Ale ja od początku ciąży, od kiedy jestem na L4 i w zasadzie przejęłam wszystkie domowe obowiązki na siebie niemal codziennie przypominam mojemu że to ostatnie takie miesiące, potem będzie fifty fifty i nie ma zmiłuj!