reklama

Październik 2014

Napisałam smsa tak czy siak...w chwili kiedy go wysłałam, dostałam 3 delikatnie kopniaczki.
w152g_oupsm.jpg.gif
Ale ja jestem panikara....:baffled:

reklama
Czarna - no to się uśmiałam. Wiesz, ładne ogrodzenie sadów też jest być może ważne :-D

Niby się przejął - o mojej szyjce macicy opowiadał uczniom przed treningiem i na przyjęciu komunijnym przy stole. Tylko jakoś do mnie zrobił się szorstki. Dziś z nim poważnie porozmawiam. Musi się wziąć w garść. To trochę moja wina, bo przez parę lat to ja wszystko ogariałam i się przyzwyczaił.

Oj kochana najgorzej to facecta przyzwyczaic do dobrego a wiadomo, że to wstretne leniuchy i czlowiek łatwo do dobrych rzeczy przywyka.:))

A jak nie posłucha to wałkiem go..
z23w_zpalka.gif
z23w_zpalka.gif
z23w_zpalka.gif
z23w_zpalka.gif

Mizzah i już jest ok;-)

Cyntia mi się wydaje że chłopy maja teraz przesilene wiosenne i im trochę mózg przegrzało;-) ją ze swoim miałam 2 dni jemu spięcie;-)

Moje malenstwo na czkawke czuje jak tam podskakuje:-)

Mona w takim razie mój mąż zdecydowanie za dużo przebywa na słońcu ;-) choć i ja nadwrażliwa ostatnimi czasy ;-)
Moja wczoraj czkawke miała i czułam jak rytmicznie wali głowa w mój biedny pęcherz :-D

Agniecha ja sie nie znam na takich rzeczach i płące zawsze na poczcie;-/
No to jak wysłał to dzis albo jutro dopjdą super.

Jeszcze do lidla po stanik i bluzke sie wybieram wieczorem.

Mizach dobrze ze wszytsko ok.

reklama
Mizzah – dobrze, że z maleństwem wszystko w porządku :-)
Cyntia – niektórzy tak mają, mój też niedawno podobny „test” zrobił :/
Domka – a jesteś pewna że wieczorem jeszcze coś będzie? Bo u nas zawsze jak jakaś fajna promocja, to jest kolejka przed sklepem jakieś pół godziny przed otwarciem sklepu i w parę minut nie ma towaru :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry