reklama

Październik 2014

Katinka ja też właśnie do męża dziś mówiłam że czuję się świetnie oprócz tego że często sikam i więcej jem to właściwie nic mi już nie dolega:) w takiej ciąży to i dwa lata mogę być; )
A z przepisu na rybkę w warzywach chętnie skorzystam:) wrzuc jak znajdziesz chwilę:)
Rjoanka kefirek z grzybka tybetańskiego? Jak się sprawdza? Chyba się też skusze na niego po weekendzie zeby trochę dobrych bakerii nabyć:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasku86, grzybkiem kefirkowym jestem zachwycona. Szczerze pplecam, zwlaszcza teraz, gdy zaczynają sie owoce.

No i dolaczam do klubu szczesliwcow: gdybym narzekała na swoje samopoczucie w tej ciąży, to to na prawdę byłby grzech. U mnie jedynym objawem są kłopoty z koncentracja i pamięcią.

hej!
W Was gdzie wywiało? ? ? :-):-):-)

ja mam takiego lenia od wczoraj, że nawet garów nie chce mi się do zmywarki powkłądać ;/
Któraś tu pisała że na obiad miala młode ziemniaczki, kalafior i jajeczko sadzone... pycha!!! robiłam wczoraj bo tez mnie taka ochota naszła :)
jak weekend mija babeczki?

garmelka - z utęsknieniem czekam na deszcz, ale widzę, że prognozy się zmieniły i dalej słońce:cool2: u nas dzisiaj spaghetti z pieczarkami, smaczne, pyszne, kaloryczne:-D na kolację pewnie znowu sałatkę z botwinką zrobię. Chodzi za mną też ogórkowa, zobaczymy na ile chęci wystarczy:rofl2:

A ja ostatnia godzinę spędziłam wpatrujac sie w brzuch, bo zauważyłam ze sie rusza! Super rozrywka. Co ciekawe ja wcale nie czuje tych ruchów, tylko widzę. To chyba dziwne....
Znacie jakieś sposoby na niskie ciśnienie? Chyba mnie po raz pierwszy dopadlo. O 12 stwierdziłam, ze to, ze nie mogę wstać z łóżka od rana jest patologiczne. Dowloklam sie do kuchni, zrobiłam kawę, ale kopniak z energia wystarczył ns zjedzenie śniadania. Leże. Dziś obiad odwołany, chyba mąż coś zmontuje jak wróci z pracy. To troche straszne,nigdy tak nie miałam. Gdzie ta obiecywana burza?

a u mnie wczoraj była burza - właściwie caly burzowy dzien - dzisiaj juz jest przyjemniej:tak:

musze posegregować ciuchy - nie mieszcze się nigdzie, a pełno jest w któych nie chodzę ale zawsze mi się wydaję, że zmienię zdanie i nagle zaczne chodzić... ;/
tym razem robie czystki!!!!

idę działać!

a na obiad mam botwinkę i gołąbki od mamy :)

Hej laseczki, my dziś byliśmy na obiedzie u teściów i właśnie przytargałam stamtąd cały wór ciuchów dla Małego, które teściowa upolowała w lumpeksie. Powiedziałam jej że jak coś ma to niech pokazuje bo chcę wiedzieć co mam dokupić a czego nie muszę :-) No i okazało się że mam 2 śpiworki do spania, czapeczki na zimę, kilka śpioszków, jakieś spodenki itp. więc całkiem sporo. Teraz zaczynam się zastanawiać nad zakupem dodatkowej komody do drugiego pokoju bo już nie widzę za bardzo możliwości pomieszczenia się a gdzie to do końca zakupów! Jeszcze przecież pieluchy, koce, kosmetyki... Mamy trzypokojowe mieszkanie a jest z tym naprawdę duży problem :baffled:

Łóżeczko już mam wybrane, zdecydowałam się jednak na to Pino 2w1 Łóżeczko-Tapczanik 70/140 +Barierki B.M. (4239547776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bo producent zgodził się za dodatkową opłatą dorobić mi szufladę pod łóżeczko, także będzie wszystko w jednym.

Teraz tylko czekam do 10-ego na wypłatę i kupuję :happy:

Zaraz idę gotować kompot z rabarbaru.

reklama
U nas upał :) grillowanie nad morzem z rodzina i znajomymi. Dzień udany :) mimo ze unikałam słońca to jestem jednak różowa. Skoro tu dzis taka cisza to albo wielkie grillowanie albo wyborcze dylematy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry