reklama

Październik 2014

Witam i się i żegnam jak się uda wpadnę popołudniu.

Dziś o 11 mam badanie na tym lepszym sprzęcie juz się nie moge doczekać. wiem, że jest ok, ale zawsze delikatny stresik jest :)

Cudownego dnia wszystkim :*!

reklama
I ja sie witam w ten piękny sobotni poranek. Siedzę na balkonie, upał dopiero przyjdzie, popijam koktajl truskawkowo bananowy na własnym kefirku i przeglądam książkę kucharska, którą wczoraj dostałam. Błogo jest, czego i wam dziś życzę.

Ostatnia edycja:
Ja mam prenatalne o 12. Mój się obawia czy z serduszkiem maluszka jest wszystko ok. na połowowych babka powiedziała ze nie jest specjalista od serca, ale dwa przedsionki i dwie komory sa. Moj uznał ze coś przed nami ukryła i dlatego jedziemy na prenatalne. Ja się tam nie martwiłam bo mówiła ze jest dobrze, ale mój mi wkręca ze pewnie tak nie jest. Sama już nie wiem, zaczynam się martwić

A w ogóle niekażdy pamięta, że bez fotelika w ogóle nie wolno przewozić na przednim siedzeniu dziecka do 12 roku życia.

Nie wiem co zrobić dziś na obiad. Może gulasz z żeberek....
Lekarz zmienił mi żelazo z Ferrum na Tardyferon. O dziwo po nim nie boli mnie brzuch.

Mizzah - to kciuki za wizytę!

Rjoanka - zazdraszczam, u mnie dziś ponuro i chłodno..

cyntia - daj trochę tego chłodku. Muszę wyjść z Szymkiem wsamo południe żeby go uśpić i kombinuje gdzie pójść, żeby cień był:baffled:
rjoanka - ja się wczoraj tak chłodziłam, kefirek, mrożonetruskawki i mięta:tak:

ale goooooooooorąco.
A poza tym mój kącik warsztacikowy właśnie został zamontowany :D. Jeszcze tylko mały remoncik w pokoju - odświeżenie ścian i będzie super.

Melodja - ja talony na takie kanapki dałam w prezencie nagwiazdkę, zrobiłam coś a'la kartki te z czasów PRL-u i odcinał kupony:-D
cyntia - a z tym moczem to też jest ważny test, jak jesttylko lekko różowy to znaczy, że Twój układ pokarmowy jest zregenerowany, a jakmocniej sięzabarwi to możesz miećuszkodzone kosmki jelitowe (uszkadzają je mleko, gluten itp) i alergenomłatwiej się dostać do Twojego organizmu.

extra pomysł, mój m robił mi kanapki jak byłam w ciąży i jeździłam do pracy
teraz jestem na zwolnieniu

A ja wczoraj dostałam opieprz od mojego bo na rowerze do sklepu pojechałam. Niby taki troskliwy ale bałagan to zostawia wszędzie gdzie popadnie i tak musze chodzić za nim i sprzątać

ja mojemu znoszę ubrania wtedy w jedno miejsce, albo wrzucam do jego szafy z rzeczami - niech się martwi co z tym zrobić ;P

Byłam na spacerze bo taka ładna pogoda. W drodze powrotnej złapała mnie burza. Chciałam ja przeczekać i schowalam sie pod wiaduktem ale cóż padało tak długo ( w sumie to nadal pada) ze wracałam w tym deszczu... Żebym sie znowu nie przeziebila. Wzięłam ciepły prysznic i pije gorącom herbatke ;) mam nadzieje ze jednak nic mi nie będzie.

oby trzymam &&&&

Enya ja tez mialam cc po probie porodu naturalnego. Rodzilam w marcu, wiec wiem o czym mowisz... teraz mam wrazenie, ze dziecko samo mi wypadnie po noszeniu malej. Czytalam, ze czeka nas upalne lato. Jakos trzeba to przetrzymac.

damy radę ;)

Witam i się i żegnam jak się uda wpadnę popołudniu.

Dziś o 11 mam badanie na tym lepszym sprzęcie juz się nie moge doczekać. wiem, że jest ok, ale zawsze delikatny stresik jest :)

Cudownego dnia wszystkim :*!

&&&&&
miłego dnia

Ja mam prenatalne o 12. Mój się obawia czy z serduszkiem maluszka jest wszystko ok. na połowowych babka powiedziała ze nie jest specjalista od serca, ale dwa przedsionki i dwie komory sa. Moj uznał ze coś przed nami ukryła i dlatego jedziemy na prenatalne. Ja się tam nie martwiłam bo mówiła ze jest dobrze, ale mój mi wkręca ze pewnie tak nie jest. Sama już nie wiem, zaczynam się martwić

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze

Babina, ja myślę ze lekarze nie mówią ze jest dobrze widząc ze coś jest nie tak. Jeśli coś im sir nie podoba, a nie są specjalistami, to odsylaja na dalsze badania. Myślę więc, ze nud masz sieczum stresowac. Kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Witam dziewczyny, rzadko sie udzielam ale bede starać sie nadrobić, my wczoraj wylądowaliśmy na ostrym dyżurze bo mam podejrzenie o Rota lub coś podobnego,powoli dochodzę do siebie a jutro mam urodziny mamy i nie ma odpoczynku, życzę wszystkim mamom zdrowia i udanych wizyt.

reklama
Dziewczyny w dzisiejszych Wysokich Obcasach jest ciekawy artykul o pologu i dochodzeniu do siebie po porodzie. Pisza tez o nietrzymaniu moczu, ze tego nie wolno lekcewazyc nawet gdy lekarz mowi, ze to normalne i przejdzie. Polecam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry