Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Melodja - ja talony na takie kanapki dałam w prezencie nagwiazdkę, zrobiłam coś a'la kartki te z czasów PRL-u i odcinał kupony
cyntia - a z tym moczem to też jest ważny test, jak jesttylko lekko różowy to znaczy, że Twój układ pokarmowy jest zregenerowany, a jakmocniej sięzabarwi to możesz miećuszkodzone kosmki jelitowe (uszkadzają je mleko, gluten itp) i alergenomłatwiej się dostać do Twojego organizmu.
A ja wczoraj dostałam opieprz od mojego bo na rowerze do sklepu pojechałam. Niby taki troskliwy ale bałagan to zostawia wszędzie gdzie popadnie i tak musze chodzić za nim i sprzątać
Byłam na spacerze bo taka ładna pogoda. W drodze powrotnej złapała mnie burza. Chciałam ja przeczekać i schowalam sie pod wiaduktem ale cóż padało tak długo ( w sumie to nadal pada) ze wracałam w tym deszczu... Żebym sie znowu nie przeziebila. Wzięłam ciepły prysznic i pije gorącom herbatkemam nadzieje ze jednak nic mi nie będzie.
Enya ja tez mialam cc po probie porodu naturalnego. Rodzilam w marcu, wiec wiem o czym mowisz... teraz mam wrazenie, ze dziecko samo mi wypadnie po noszeniu malej. Czytalam, ze czeka nas upalne lato. Jakos trzeba to przetrzymac.
Witam i się i żegnam jak się uda wpadnę popołudniu.
Dziś o 11 mam badanie na tym lepszym sprzęcie juz się nie moge doczekać. wiem, że jest ok, ale zawsze delikatny stresik jest
Cudownego dnia wszystkim :*!
Ja mam prenatalne o 12. Mój się obawia czy z serduszkiem maluszka jest wszystko ok. na połowowych babka powiedziała ze nie jest specjalista od serca, ale dwa przedsionki i dwie komory sa. Moj uznał ze coś przed nami ukryła i dlatego jedziemy na prenatalne. Ja się tam nie martwiłam bo mówiła ze jest dobrze, ale mój mi wkręca ze pewnie tak nie jest. Sama już nie wiem, zaczynam się martwić