reklama

Październik 2014

Pscolka - to taki kolor między słomkowym a jasnoróżowym ;)

Kupiłam rybaczki i bryczesy przez allegro. Rybaczki leżą ok, ale bryczesy już totalnie niedopasowane. No sama sobie wybrałam rozmiar XL, mimo, że spodnie ciążowe kupowałam niedawno w rozmiarze 27, czyli jakieś 36 ;)
Są za szerokie, na większą pupę (wyglądam jak hiphopowiec) i za krótkie w nogawkach (na moje 1,79m muszę mieć dłuższe).
Może któraś chce odkupić? CIĄŻOWE SPODNIE* BRYCZESY pod BRZUCH L/XL (4242897697) - m.allegro.pl Sprzedam za 27 zł, wysyłka gratis ;-) Ale uprzedzam, że są na troszkę większą pupę i krótsze nogi ;-) XL Wieczorem, gdy mąż wróci, mogę wstawić real fotki.

reklama
Usmażylam się jak parówka :D A tak w ogóle witam...dziś mam lenia, kwitnę i nic nie robię.

Cyntia
Ja też się nad nimi zastanawiałam i dobrze, że nie kupiłam, bo tez mam 179 wzrostu :P

A tak btw jestem w poszukiwaniu sukienek letnich, na razie nic mi sie nie podoba, a jak podoba to drogie :/

Ostatnia edycja:
Lucus ja też tak mam:tak: Zakładam zawsze grubszą wkładkę higieniczną i jak coś to mam zabezpieczenie. A w ogóle lekarz po młodym powiedział mi że jak kolejny raz urodzę duże dziecko to mogę mieć problemy z niedotrzymaniem moczu - sporo kobiet ma z tym problem...

Ale gorąco:( Nie wiem jak dam radę w lecie w zaawansowanej ciąży:/
Dzisiaj na obiadek ugotowałam barszczyk biały;) Zwykle gotuję obiady na dwa dni;) Na przyszły tydzień planuję pierogi ruskie:):tak: Na ten weekend znowu szkoła:/ Jutro tylko dwie godzinki ale za to w niedziele 12h:/ Ale to przedostatni weekend i spokój aż do października:D

A ja sobie leżałam dziś na leżaczku i odpoczywam. Jak tylko się słonko obróciło i miałam brzuch w słońcu od razu mnie mały zaczął kopać. Chyba za ciepło mu było :)

A ja sobie leżałam dziś na leżaczku i odpoczywam. Jak tylko się słonko obróciło i miałam brzuch w słońcu od razu mnie mały zaczął kopać. Chyba za ciepło mu było :):eek:

Lucus jak byłam chora i miałam kaszel to jak czułam ze mi sie atak zbliża to od razu do łazienki lecialam, bo wiedziałam, ze nie utrzymam. Na zdrowo na razie jest ok. To raczej niestety norma.

Lucus szczerze mówiąc to myślałam że trochę tańsze te klimatyzatory a tu standardowa cena między 1000-2000 zł :szok: Takie całkiem tanie to albo używane albo byle co. Ale wypatrzyłam taki o PRZENOŚNY KLIMATOR KLIMATYZATOR Nawilżacz GW WAWA (4265986326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , cena taka w miarę i ma też funkcję nawilżania powietrza co dla mnie jest rewelacją bo też chciałam kiedyś kupić nawilżacz. Mamy zawsze tak suche powietrze w domu że większość kwiatków usycha :sorry: Pomyślę nad tym i pokażę mężowi co on na to :happy: On ma w pracy cały dzień klimę to czemu ja mam nie mieć ;-)

Ja zamówiłam te spodenki krótkie które tu ostatnio Atu polecała, pewnie przyjdą w przyszłym tygodniu.

Dziś z domu nawet nie wychodziłam, ale pasuje wieczorkiem ruszyć cztery litery na jakieś zakupy ;)

Na obiad robię właśnie łososia z warzywami na parze, a jutro też planuję zupę kalafiorową + pierogi (zamówione do domu rzecz jasna :cool2:)

Lucus - to ćwicz mięśnie kegla, bo jeśli chcesz rodzić sn,to po porodzie może być jeszcze gorzej;-). Ja w ciąży nie miałam takich problemów,a po porodzie nawet przy śmiechu popuszczałam:-D
cyntia - to znaczy, że ok:tak:
Mizzah - ja odpuściłam zakup sukienki, poszperałam w szafiei jeszcze się w co nieco mieszczę, nie będzie może tak elegancko jak wsukience, ale na jedną imprezę nie chce mi się tyle kasy wydawać i to jeszczena coś co mi się nie podoba
babina - może tak być, bo w poprzedniej ciąży jak stałamprzy nagrzanym piekarniku (zamkniętym co prawda) to Szymuś też się ożywiał:tak:

Byłam na spacerze bo taka ładna pogoda. W drodze powrotnej złapała mnie burza. Chciałam ja przeczekać i schowalam sie pod wiaduktem ale cóż padało tak długo ( w sumie to nadal pada) ze wracałam w tym deszczu... Żebym sie znowu nie przeziebila. Wzięłam ciepły prysznic i pije gorącom herbatke ;) mam nadzieje ze jednak nic mi nie będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry