reklama

Październik 2014

reklama
Domka a twoja 6latka idzie od września do szkoły? Moja idzie bo jest z marca. Zaczyna coś czytać, składa krótkie wyrazy. Ale jeśli chodzi o przeliterowanie chociaż krótkiego wyrazu to pojawia się problem. Trochę mnie to martwi

To niech sobie kupi... matko, faceci...

Moj jest opiekunczy, ale na 2 tygodnie przed moim porodem byl na nartach. W tym roku tez planuje. Generalnie od lipca co miesiac, z mala przerwa na pazdziernik, ma zaplanowane tygodniowe wyjazdy. Czesc sluzbowych, ale takze mesko- wakacyjnych.

Cyntia, Babina, Domka ładne ubranka wyszukałyście :)

To ja też się pochwalę moimi łupami, tak jak babina też znalezionymi w SH, mimo że wcześniej się zapierałam nogami i rękoma przed zakupami w takich miejscach, ostatnio jednak przełamałam się i okazuje się, że można znaleźć coś ładnego, w bardzo dobrym stanie i na dodatek w dobrej cenie.

zdjęcie (1).jpg

Kacha nie martw się na zapas wynikiem, być może coś nie tak wyszło, z tego co czytałam w internecie odnośnie badań krzywej cukrowej to w przypadku wyniku powyżej 140, trzeba będzie powtórzyć badanie, może za drugim razem wyjdzie normalnie

Anecznik bidulko, oby następnym razem udało Ci się dokończyć badanie

gnagna oj nie powinnaś tak się przemęczać, pewnie teściowa przymknęłaby oko na lekki nieład, a Twoje samopoczucie i zdrowie maluszka jest teraz najważniejsze.

Załączniki

• zdjęcie (1).jpg
    zdjęcie (1).jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 64
Mona ja doprawiłam się i mam zapalenie oskrzeli, dostałam antybiotyk i zdycham.

Dziewczyny piękne ciuszki, ja też dużo kupiłam. Jak dojdę do siebie to zrobię zdjęcia i pochwalę się.

Przez to że zdycham nie ogarniam forum. Przepraszam. Gratuluję udanych wizyt itp. moja 3-07.

Domka jak Twoja córa czyta i pisze to da sobie radę. Moja dlatego poszła jako 6-latka bo w wieku 5 lat już płynie czytała i generalnie jest bardzo samodzielna. Z perspektywy czasu - nie żałuję swojej decyzji.
Moja córa jest bardzo wyrozumiała, powiedziałabym że ma wiecej rozumu niż mój mąż;-):-) Wie że muszę dużo leżeć, stara się mnie nie denerwować, codziennie pyta jak jej siostra się sprawuje i czy bardzo szaleje. Podaje mi coś jak proszę i generalnie jak jej mówię że muszę sie przespać to Ona grzecznie się bawi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry